Sapan

Tarihler: 28 Mart 2016 Pazartesi ~ 28 Mart 2016 Pazartesi 28 Mart 2016 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han, No:19 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Faks: 0212 292 78 37

Web: http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 28, 2016 ~ Mar 28, 2016
Türkiye'nin en başarılı indie-rock gruplarından biri olarak gösterilen Sapan, 28 Mart'ta Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde performansını sergiliyor.

2010 yılı başında Baykal Ada, Cihan Deniz ve Hikmet Altınyıldız’ın kurduğu Sapan, şimdiye kadar yayınladığı iki EP'sinde yer alan parçalarla kısa zamanda büyük ilgi toplamayı başaran indie-rock gruplarından biri olarak tanınıyor. 2011 yılında yayınladığı ilk EP'si Gökyüzünde Yeryüzü ve geçtiğimiz sene yayınladığı Tundra ile Rock'n Coke ve Efes Pilsen One Love başta olmak üzere Türkiye’nin önde gelen etkinliklerinde sahne alan Sapan, 2012 yılında da Miller Music Factory birinciliği ve jüri özel ödülüne ve 2. Be the Band yarışmasında ikinciliğine layık görülerek müzikal başarısını ispatlayan gruplardan biri oldu.

Geçtiğimiz yıl gruba dahil olan Tahsin Güngör Aktürk ile bugünkü halini alan Sapan, ilk albümü Anlık İzler'i Babajım Stüdyoları ve SAE İstanbul'da ekim ile aralık ayları arasında kaydetti. İnsanların yaşadığı geçici duygulardan yola çıkarak ortaya çıkan Anlık İzler, bireyin hayatında yaşadığı birbirinden bağımsız tecrübe ve duyguların birleştiği anların bir iz düşümünü dinleyiciye Türkçe ve Fransızca parçalarıyla sunuyor.

24 Mart’tan itibaren internet sitesinden yayınlanan ve ayrıca iTunes, Deezer ve Spotify gibi dijital mecralardan erişilebilen albümün ilk klibi ise Yağmur adlı parçaya çekildi. Türkiye'nin en başarılı indie-rock gruplarından biri olarak gösterilen Sapan, Beyoğlu Hayal Kahvesi sahnesinde...

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT