Sar 90'a

Tarihler: 01 Mart 2016 Salı ~ 01 Mart 2016 Salı 01 Mart 2016 21:00

Yer: Dorock XL

Ücret: Ayakta 44.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 1, 2016 ~ Mar 1, 2016
90’ların Rock dünyasında, Türkiye’den bir çok efsane isimle yapılan röportajlardan oluşan “Sar Doksana” belgeselinin tanıtım gecesi, belgeselde yer alan bir çok grup ve solistin canlı performanslarıyla 1 Mart Salı akşamı Kadıköy Dorock XL’de sizlerle buluşuyor...

90 yıllarda Türkiye’de şarkılarıyla, duruşlarıyla, mesajlarıyla efsane olan, şarkılarındaki temalarla bir nesil üzerinde büyük iz bırakan bu grupların anlatmak istediklerini bir kez daha dinlemek için bir araya geliyoruz.

"SAR DOKSAN'A" TÜRKÇE ROCK’IN 1990’LI YILLARINI ANLATIYOR

Yönetmenliğini Erdal Akmaz’ın yaptığı “Sar Doksan’a” belgeseli, Sokak Lambası Film Prodüksiyon tarafından hiçbir destek ve sponsorluk olmadan bir yılı aşkın bir sürede tamamlandı. Film, 657, Acil Servis, Akbaba, Bulutsuzluk Özlemi, Diken, Dr. Skull,  Grizu, Kargo, Kesme Şeker, Kramp, Kronik, Mavi Sakal, Moğollar, Pentegram, Yaşar Kurt, Whiskey grupları ve dönemin Abdülika, Zihni gibi tanınmış simalarıyla birlikte 35 kişiyle yapılan röportajlar, arşiv görüntüleri ve kurgusal öğelerle zenginleştirildi.  

1990'lı yılların Türkçe rock müziğini inceleyen belgesel, iyiler ve kötülerin nostaljik savaşını değil, gerçek ve kulaklarımıza kelime anlamıyla küpe olmuş hikayeleri anlatıyor. Milenyumdan umutlanan bir kuşağın bazen underground bazen de ana akım olmuş, fakat her daim ‘saran’ hikayesini, Köprüaltı’ndan başlayıp Ortaköy meydana, Cihangir'den Tünel'e Türkiyeli olma biçiminin peşine düşüyor. 

Şimdilerde ulusal ve uluslararası festivallerde izleyiciyle buluşmaya hazırlanan “Sar Doksan’a” belgeseli, 1 Mart Salı akşamı dönemin üretenlerinin katılımıyla Kadıköy Dorock XL’de gerçekleştirilecek etkinlikle tanıtılacak. Güven Erkin Erkal’ın sunuculuğunu yapacağı gecede Nejat Yavaşoğulları (Bulutsuzluk Özlemi), Kaan Altan (Mavi Sakal), Cenk Taner (Kesmeşeker), Peyk, Grizu, Objektif, Mehmet Şenol Şişli, Selim Öztürk (Kargo), Kramp, Kronik ve Whisky sahne alacak. 





- 18 Yaş sınırı vardır.- Etkinlikte "Arkadaşını Al Gel" (1+1 Bilet) kampanyası vardır.Sadece internet sitemiz üzerinden alımlarda geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT