Sarah Blackwood

Tarihler: 23 Mart 2013 Cumartesi ~ 23 Mart 2013 Cumartesi 22:00

Yer: Roxy Club İstanbul

Ücret: Giriş :22,50 TL

Nereden Alınır: www.sosyotix.com ve Roxy Club Gişe

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2013 ~ Mar 23, 2013

Dubstar ve Client’tan tanıdığımız İngiliz vokalist ve DJ Sarah Blackwood, Tuborg’un katkılarıyla Roxy’de sahne alıyor…

Adam gibi bira Tuborg Gold, Dubstar ve Client gibi son 20 yılın sevilen gruplarının vokalisti Sarah Blackwood’u hem vokalist, hem de DJ kimliğiyle ağırlıyor.

Neredeyse bebekliğinden itibaren şarkı söyleyen ve en büyük tutkusu müzik olan Sarah Blackwood Halifax, İngiltere’de ABBA ve The Beatles şarkılarıyla büyüdü. 22 yaşındayken tanıştığı Steve Hillier ve Chris Wilkie’nin davetiyle Dubstar’ı kuran Blackwood, grubun yayınladığı Disgraceful albümüyle İngiltere ve Amerika’daki eleştirmenlerden tam puan aldı. Dubstar’ın yanı sıra Technique ve Client gruplarının da vokalistliğini üstlenen Blackwood, Depeche Mode ile birlikte sahne aldığı dünya turnesinde milyonlarca kişinin karşısında şarkı söyleyerek dünyaca ünlü bir ses haline geldi. Pete Doherty, Gary Numan, Martin Gore, Sacha Distel, Tim Burgess, Carl Barât ve Andy Fletcher gibi birçok saygın müzisyenle ortak çalışmalar yapan Blackwood, geçtiğimiz yıllarda yayınladığı akustik albümde Dubstar ve Client’a ait hitlerin yanısıra, The Smiths ve New Order’a ait klasik parçalara da yer verdi.

Müzisyenliğinin yanısıra disko, hip hop, 80’li yılların elektronikasından oluşan geniş arşivi ile İngiltere’nin en önemli kadın DJ’lerinden Sarah Blackwood, 23 Mart’ta Roxy’de Tuborg’un katkılarıyla İstanbullu müzikseverlerle buluşacak.

Sarah Blackwood sahnede akustik performansıyla kalbimizi titretirken, DJ kabininde ise kendimizi bir Londra gecesinde hissetmemizi sağlayacak. Gecenin açılışını ise müzik kariyerini İstanbul’da sürdüren Sean Parker ve grubu yapacak.

Kapı açılışı: 22:00
- Etkinlikte +24 uygulaması vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT