Sarp Maden Quartet

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 29 Aralık 2008 Pazartesi - Saat: 22:00

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 23,50 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: İstiklal Cad. Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han No:19 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58 - Beyoğlu Hayal Kahvesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 29, 2008
SARP MADEN QUARTET
29 Aralık Pazartesi Saat 22:00

Gitar tekniği ve armoni bilgisiyle, genç yaşına rağmen Türkiye``nin önemli gitaristlerinden biri olarak kabul edilen Sarp Maden, özellikle katıldığı birbirinden farklı birçok proje ile tanınıyor. Mahmut Yalay, İmer Demirer, Reyent Bölükbaşı, Oğuz Büyükberber ve Ateş Tezer ile birlikte “Lodos” ve Ali Perret, İmer Demirer, Ricky Ford, Erkan Oğur, Raci Pişmişoğlu ve Erdinç Şenol’dan kurulu "Acid Trippin"de yer alan Maden; Sibel Köse, Alper Yılmaz, Mike McGinnis, Turgut Alp Bekoğlu gibi isimlerle çalıştı. Çağlayan Yıldız ve Volkan Öktem’le oluşturduğu Trio Mrio adlı gruba, önce Alp Ersönmez ve 2004 yılında Genco Arı’nın katılmasından sonra, Quartet Muartet ismiyle çıkardıkları “Dokuz Parça” adlı albümde yaratıcılığını bir kez daha dinleyiciye sundu.

Yeni projesi "Sarp Maden Quartet" ile verdiği konserler dışında, kaydettiği latin caz ağırlıklı albümü dinleyiciye sunmaya hazırlanan müzisyen, aynı zamanda Quartet Muartet``in yeni albümü "Dokuz Parça Daha"yı da yayınlayacak. Volkan Öktem, Eylem Pelit ve Genco Arı``dan oluşan "Sarp Maden Quartet",melodik ve samimi olarak tanımlanabilecek, huzur ve yaratıcılıkla beslenmiş bir müzik yapıyor.
http:// www.hayalkahvesibeyoglu.com/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT