Sarp

Tarihler: 21 Şubat 2015 Cumartesi ~ 21 Şubat 2015 Cumartesi 22:30

Yer: Tunnel Sahne

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. General Yazgan Sok. Mehdi Bey Apt. No: 6 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 172 1187

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2015 ~ Şub 21, 2015

Rock sanatçısı Sarp, Tunnel Sahne'de!

Ankara doğumlu Sarp, 2000 yılına kadar müziği, sesi ve sahne performansıyla özellikle İzmir'de kendi hayran kitlesini oluşturduktan sonra ilk albümü Siyahın Matemi'ni dinleyicinin beğenisine sundu. Bu albümün ilk klibi "Annem Annem" adlı şarkıya çekildi ve ardından hepimizin hafızalarına kazınan "Siyahın Matemi" onu takip etti. Bu albümde Sarp, Ümit Besen'e ait olan "Nikah Masası" adlı şarkıyı rock sound'unda yorumlayarak Türkiye'deki cover anlayışına yeni bir boyut kazandırdı. 

2006 yılında ikinci albümü Eski Aşklar'ı çıkardı. Bu albümün ilk klibi, herkesin yakından tanıdığı "Tek Başına" şarkısı oldu. İkinci klip çalışması aynı zamanda albüme adını veren "Eski Aşklar" şarkısına çekildi ve onu üçüncü klip çalışması "Bana Öyle Bakma" izledi.

Sarp, devam eden müzik kariyerinin yanı sıra Türkiye'yi East and West Film Festivali'nde temsil eden "Lodos" adlı sinema filminde ve "Yaban Gülü" adlı dizide oyunculuk yaparak oyunculuk kariyerine adım attı. 

Albüm hazırlığı sebebiyle sahneye bir süre ara veren Sarp, bu süreçte kendi içine dönerek, çok içten bir albüm yapma fırsatı bulduğunu söylüyor. Albüm "Çırılçıplak" adını, Sarp'ın bu albümdeki şarkılarıyla dinleyicisi ile kurduğu yalın iletişimden alıyor. 

Kendi şarkılarının yanı sıra "Lodos" filmi için seslendirmiş olduğu Demirhan Baylan imzalı şarkılardan ve Ayten Alpman'ın sesinden tanıdığımız "Ben Böyleyim" adlı şarkıdan oluşan "Çırılçıplak" albümünü Şubat 2013 yılının Şubat ayında Dokuzsekiz etiketiyle dinleyicisine sunan Sarp, konserlerine hızla devam ederken aynı zamanda 4. albümü için çalışmalarını da sürdürüyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış: 21:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT