Sarp

Tarihler: 19 Mart 2016 Cumartesi ~ 19 Mart 2016 Cumartesi 19 Mart 2016 23:00

Yer: Kulis Bebek

Ücret: 1. Kategori - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bebek Mahallesi, Cevdet Paşa Caddesi, Manolya Sokak, No 1 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0544 673 1204

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2016 ~ Mar 19, 2016
Rock müziğin güçlü yorumcularından Sarp, Kulis Bebek sahnesinde sevilen şarkılarını seslendirecek.

Kulis’te Cumartesi demek Sarp demek! Bir Ümit Besen klasiği “Nikah Masası”nı rock tarzında yorumlayarak Türkiye’deki cover anlayışına yeni bir boyut kazandıran Sarp’ın muhteşem performansını dinlemek için Cumartesi akşamı Kulis’e buyrun. Sarp, 2000 yılına kadar müziği, sesi ve sahne performansıyla özellikle İzmir'de kendi hayran kitlesini oluşturduktan sonra ilk albümü " Siyahın Matemi" ni dinleyicinin beğenisine sundu. Bu albümün ilk klibi "Annem Annem" adlı şarkıya çekildi ve ardından hepimizin hafızalarına kazınan "Siyahın Matemi" onu takip etti. Bu albümde Sarp, Ümit Besen'e ait olan "Nikah Masası" adlı şarkıyı rock soundunda yorumlayarak Türkiye'deki cover anlayışına yeni bir boyut kazandırdı. 

2006 yılında, ikinci albümü " Eski Aşklar" ı çıkardı. Bu albümün ilk klibi, hepimizin yakından tanıdığı "Tek Başına" şarkısı oldu. İkinci klip çalışması aynı zamanda albüme adını veren “Eski Aşklar” şarkısına çekildi ve onu üçüncü klip çalışması “Bana Öyle Bakma” izledi.

Sarp, devam eden müzik kariyerinin yanı sıra ülkemizi East and West film festivalinde temsil eden "Lodos" adlı sinema filminde ve "Yaban Gülü" adlı dizide oyunculuk yaparak oyunculuk kariyerine adım attı. 
Albüm hazırlığı sebebiyle sahneye bir süre ara veren Sarp bu süreçte kendi içine dönerek, çok içten bir albüm yapma fırsatı bulduğunu söylüyor. Albüm "Çırılçıplak" adını, Sarp'ın bu albümdeki şarkılarıyla dinleyicisi ile kurduğu yalın iletişimden alıyor. 

Kendi şarkılarının yanı sıra Lodos filmi için seslendirmiş olduğu Demirhan Baylan imzalı şarkılardan ve Ayten Alpman'ın sesinden tanıdığımız "Ben Böyleyim" adlı şarkıdan oluşan "Çırılçıplak" albümünü Şubat 2013 Şubat ayında Dokuzsekiz etiketiyle dinleyicisine sunan Sarp, konserlerine hızla devam ederken aynı zamanda 4. albümü için çalışmalarını da sürdürüyor...

- 18 Yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Bilet fiyatına, etkinlik günü, etkinlik mekanında yapılacak 40 TL harcama dahildir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT