Sasha Grey

Tarihler: 05 Mart 2011 Cumartesi ~ 05 Mart 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Roxy

Ücret: 67,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Roxy

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sokak No:1-3 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 50 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2011 ~ Mar 5, 2011

Bu gece çok konuşulacak!
Ünlü oyuncu Sasha Grey ilk kez Türkiye’de!
Dünyaca ünlü porno yıldızı Sasha Grey, 5 Mart Cumartesi gecesi Roxy’de DJ kabininde olacak!

Onu tanımayan yok! Oyuncu, yazar, model, entelektüel, kapak yıldızı, genç, aktivist, seksi, ateşli onun niteliklerinden yalnızca birkaçı. Son olarak Oscar ödüllü yönetmen Steven Soderbergh’in “The Girlfriend Experience” filmindeki başrolü ve Entourage dizisindeki konuk oyunculuğuyla adını duyuran dünyaca ünlü seks ikonu Sasha Grey, bu kez DJ kimliğiyle geliyor. Sasha Grey, 5 Mart Cumartesi gecesi Roxy’de DJ kabininde sıcak saatler yaşatacak!

Yetişkin film yıldızlığının yanı sıra entelektüelliğiyle de ön plana çıkan Grey’in, Sasha adını efsanevi KMFDM grubunun vokalisti Sascha Konietzko’dan, soyadını ise Oscar Wilde’ın klasikleşmiş romanı “Dorian Gray’in Portresi”nden edinmiş olması ise bunun geçerli bir kanıtı.

2008 yılında Pablo St. Francis ile birlikte profesyonel müzik hayatlarına aTelecine adıyla başlayan Grey, ‘A Vigillant Carpark’ isimli ilk EP’yi Pendu Sound’dan Francis’le birlikte çıkardı. Müziğe olan tutkusunu Amerika ve Kanada’daki seçkin partiler için gerçekleştirdiği DJ setleriyle hayranlarına aktaran Sasha Grey, ROXY için çok özel bir gece hazırladı! Beastie Boys’dan Blondie’ye, James Brown’dan New Order’a kadar kültleşmiş birçok dans parçasının yanı sıra, Sasha Grey’in hayranı olduğu elektronik ve indie rock tarzlarında da sürprizleri olacak!

Şimdiye kadar dünya çapında yalnızca birkaç seçkin partiye DJ setiyle konuk olan Sasha Grey, Türkiye’de ilk kez Roxy’de DJ kabinine geçiyor!

Parti müdavimleri arasında Keanu Reeves, Drew Barrymore gibi tanınmış Hollywood yıldızları da olan Ekim 2010 Playboy kapak güzeli, eğlence ve dans dolu bir geceyle, İstanbul’da gelmiş geçmiş en seksi parti vaadini veriyor.

Rüyalar gerçek oluyor ve Amerikalı oyuncu Sasha Grey, İstanbul’un en ateşli gecesi için 5 Mart Cumartesi gecesi Roxy’ye konuk oluyor! Şimdiye kadar benzeri hiç yaşanmamış bu geceyi kaçıranlar çok pişman olacak!

http://www.myspace.com/sashagrey

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT