Scool

Tarihler: 25 Temmuz 2008 Cuma ~ 25 Temmuz 2008 Cuma - Saat: 24:00

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 28,50 YTL (Bilet fiyatına bit yerli içki dahildir.)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: İstiklal Cad. Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han No:19 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58 - Beyoğlu Hayal Kahvesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2008 ~ Tem 25, 2008
Scool
2006 kışı boyunca sahne çalışmalarına ara veren, Funktion``dan tanıdığımız müzisyenler yeni bir proje ve yeni bir repertuar ile tekrar sahnelerde; Scool... 2002-2005 yılları arasında üniversitelerde ve kulüplerde bir çok konser veren genç müzisyenler 2006 kışını yeni projelerinin tohumlarını atarak, kendi albümlerinin çalışmalarına devam ederek ve yeni bir repertuar hazırlayarak geçirdiler. Cumartesi akşamları kanal türk ekranlarında seyretme imkanı bulduğumuz "scool", minimal house müziğin ülkemizdeki önemli temsilcisi "supermatik" Doruk Öztürkcan``ın sound engineer olarak gruba katılması ile birlikte R&B, Acid Jazz, Funk, Soul gibi müzik türlerinin önemli şarkılarını sahnede çoğu zaman doğaçlama bir şekilde yorumlayarak kaldıkları yerden devam ediyorlar.

Kendi albümlerinde bu tarz müziğin ve pop müziğin türkçe sözlerle de iyi yapılabileceği iddasında olan ve bunun için çaba sarfeden "Scool", müzikte kollektif çalışmanın önemine inanmakta ve ekiplerini geniş tutma fikrinde israrlı davranmaya devam etmekte. Performanslarında müzisyen arkadaşları ile sahneyi paylaşmaktan büyük zevk alan grup bugüne kadar İmer Demirer, Aydın Esen, Alp Ersönmez, Mert Önal, Ricky Ford, Barış Ertürk, Duru Tuna, Fehmi Alatan, Feryin Kaya, Erman Dirikcan ve Mehmet Esemen gibi bir çok isimle çalıştı ve sahnede performans sergiledi.

Orkun T., Cem Dinler, erkan kenç, anıl çifter ve ediz hafızoğlu ``dan oluşan grup, kendi albümlerinde bir çok önemli isme yer verme hazırlığı içersindeler. Albümleri bitene kadar cover çalmaya devam edecek olan grup üyelerinin hepsi İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümünde öğrenimlerine devam etmekteler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT