Scuba - Walls

Tarihler: 25 Şubat 2012 Cumartesi ~ 25 Şubat 2012 Cumartesi - Saat: 24:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 44.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2012 ~ Şub 25, 2012

Babylon’da elektronik dans müzik tutkunlarının iple çektiği bir gece daha. Kompakt plak şirketinin son dönemdeki gözde isimlerinden Walls ve 2011’in en öne çıkan glitch ve dubstep plak şirketi HotFlush’ın sahibi DJ ve prodüktör Scuba Babylon’da sahne almaya hazırlanıyor.

2010 senesinde kendileriyle aynı ismi taşıyan ilk albümlerini çıkaran Walls, çok geçmeden aralarında Mojo, IDJ ve NME’nin de yer aldığı müzik basınından övgüler almaya başladı ve bu albüm 2010’un en iyi elektronik müzik albümleri arasında gösterildi. Jamie XX, Caribou ve James Holden gibi isimlerden destek alan Alessio Natalizia ve Sam Willis, yani Walls, vakit geçmeden ikinci EP’leri “Coracle” ı piyasaya sürdü. Bu çalışmada Detroit ve Chicago izleri çok daha baskındı.

Elektronik müziği daha yavaş bir şekilde yorumlayan ve farklı soundscape’ler yaratan ikili, NME tarafından yeni Boards of Canada olarak da lanse edilmişti. Walls’ın büyüleyici canlı performansı sonrası Babylon sahne ışıkları uzun süredir heyecanla beklenen Scuba’ya dönüyor.

Gerçek ismiyle Paul Rose aka Scuba, HotFlush plak şirketinin patronu, elektronik dans müzik ve dubstep dünyasına yön veren ve yeni sınırlar keşfettiren bir prodüktör. Berlin merkezli müzisyen, dubstep tanımını daha da açıp, drum’n bass ve tekno elementleri katarak yepyeni türler ve yepyeni sound’lar elde ediyor. 2008 yılında debüt albümü “A Mutual Antipathy”i yayınlayan Scuba, Surgeon, Substance ve Jamie Vex’d gibi isimlerle çalıştı, daha sonra Fever Ray ve Red Snapper gibi isimlere remix çalışmalarında bulundu. Berlin’deki en önemli tekno müzik mabetlerinden biri olan Berghain’daki başarılı partileriyle de öne çıkan Scuba, tamamen kendine has karanlık, atmosferik ve de aksak tarzıyla Babylon’da yine uzun bir gece vaat ediyor.

Warm-Up by Mabbas
00:00 - 01:00 Walls
01.00 - 03:00 Scuba

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT