Sean Parker Band ve Menace 'Christmas' Parti

Tarihler: 22 Aralık 2011 Perşembe ~ 22 Aralık 2011 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: İstanbul Live

Ücret: 12.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, İstanbul Live

Adres: Atıf Yılmaz Cad. (Ağa Cami Sokağı) No: 17 Kat: 3 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 90 20

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2011 ~ Ara 22, 2011
SEAN PARKER BAND İLE ISTANBUL LIVE SAHNESİNDE “CHRISTMAS” PARTİSİNİ KAÇIRMAYIN!

Beyoğlu’nda Noel eğlencesi yaşamak isteyen herkes; İstanbul tabanlı deneysel alternatif rock grubu Sean Parker Band ve Menace ile 22 Aralık 2011, Perşembe akşamı Istanbul Live’da gerçekleşecek “Christmas” partisine davetli!

Sean Parker Band; İstanbul’da yaşayan İngiliz müzisyen ve söz yazarı Sean Parker çerçevesinde, Kemal Eren Olgaç (basgitar) ve Hayrullah Canbazoglu (davul) ile kuruldu. Ed Harcourt ile Babylon İstanbul’da, John Robb’s The Membranes ile Indigo’da, Türk deneysel müzik grubu Replikas ile Haymatlos’ta sahne alan grup önceki yıllarda da Foça ve Gazipaşa Rock Festivallerinde çaldılar. Grup; “Culture” adlı üçüncü albümlerinden çıkan “We're All Pirates Now” adlı single’ı www.cdbaby.com/seanparkerband albümünden müzikseverlerin beğenisine sundu. Istanbul Live; 22 Aralık 2011, Perşembe akşamı Noel’i Sean Parker Band ve Menace’ın şarkılarıyla kutlayacak.

Memleketin “nevi şahsına münhasır” topluluklarından Luxus ise, ikinci albümü “Bi’ Lareya”nın gala konserinin ardından; 23 Aralık 2011, Cuma akşamı yeniden Istanbul Live’da sahne alacak. Folk, balkan, rock, punk ve chanson müziklerinin eğlenceli bir sentezini sunan grup; Alper Bakıner (solo vokal-keman), Kamucan Yalçın (klarnet-vokal), Ozan Akgöz (akordeon-trompet-vokal), İsmet Kızıl (perküsyon), Cem Kurt (gitar-vokal), Burak Beyrek (davul) ve Olcay Bozkurt’tan (bas gitar) oluşuyor.

Deep Purple, Jethro Tull, Macy Gray, Slayer, Spyro Gyra, Nancy Sinatra, Gloria Gaynor, Page&Plant (Led Zeppelin), Ben Harper&the Innocent Criminals gibi dünyaca ünlü yüzlerce sanatçıyı ülkemize getiren, 1995’ten bu yana Uluslararası Eskişehir Festivali’nin organizasyonunu üstlenen Major Müzik Organizasyon – Eyüp İblağ’ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıktı.

İstiklal Caddesi Ağa Camii’nin sokağında bulunan Istanbul Live’da gerçekleşen konserlerin kapı açılış saati 21:00. Konser biletleri Biletix’ten ve Istanbul Live’dan temin edilebilir.

Bilgi için:
www.istanbulliveperformance.com
www.biletix.com

Bilet Fiyatı:
CHRISTMAS: Gişe - 10 TL / Biletix: 12 TL
LUXUS: Gişe - 20 TL / Kapıda - 25 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT