Second - Anten & Boss Dj

Tarihler: 15 Ekim 2011 Cumartesi ~ 15 Ekim 2011 Cumartesi - Saat: 24:00

Yer: Oldcity Comedy Club

Ücret: Giriş: 10 TL

Adres: TomTom Mah. Akarsu Sok. No: 3 Galatasaray Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2011 ~ Eki 15, 2011

Son konserde kapıların açılmasıyla biletlerin tükenmesinin bir olmasından dolayı bu sefer daha büyük bir mekanda, daha iyi bir sistemle Second, Akansel Pişkin'in projesi "BOSS DJ" ve Samet Çiçek'in indie-punk projesi "Piknik (Anten)" ile birlikte 15 Ekim Cumartesi gecesi Bohemian Office organizasyonuyla Old City sahnesinde. Giriş 10 TL.

Old City, Indigo'nun yerinde, Tomtom Sokak'ta!

Second, 1999 yılında Özgün Semerci ve Özgür Poyraz tarafından Yıldız Teknik Üniversitesi’nde kuruldu. Kendi şarkılarını kaydeden bir punk rock topluluğu olan grup, 2006 yazında Serhat Abay ve 2010 kışında Emre Mimaroğlu’nun katılımı ile güncel kadrosuna ulaşmıştır. 2007 yılında İstanbul’da Nofx’e alt grup olarak eşlik eden Second, son olarak 2011 yılında “Boyver Dimokyan Usta” isimli şarkılarını yayınlamıştır. Halen konser vermeye ve şarkı kaydetmeye devam etmektedir.

www.myspace.com/second17

2002 yılında Sabancı Üniversitesi radyosunda ska ve punk programı yaparak dj/selecter'lığa başlayan Boss, 2004 yılından itibaren İstanbul punk ve ska sahnesini ısındırmaya devam ediyor. Şimdiye kadar sayısız partilerde ve konserlerde djlik yapan Boss, 15 Ekim Cumartesi gecesi uzun aradan sonra Bohemian organizasyonuyla Old City Lounge'ta, Second konserinde!
www.facebook.com/groups/unitedistanbul

Anten: Samet Çiçek'in bestelerinin ve caner Solak'ın gitarlarıyla birleşiminden oluşan bir akustik-alaturka-punk müzik şeysidir. Belki de indie'dir.
www.myspace.com/naberanten

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT