Seda Mete

Tarihler: 02 Eylül 2011 Cuma ~ 02 Eylül 2011 Cuma - Saat: 24:00

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han No:A-B Taksim, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 2, 2011 ~ Eyl 2, 2011

23 Mayıs 1985 İstanbul doğumlu. İlk deneyimi, ilkokul yıllarında;şiir yarışmaları, koro çalışmaları, tiyatro oyunlarında yer alarak başladı. Bu müzikal gelişme ortaokul ve lise yıllarında şan ve solfej dersleri alarak gelişimine devam etti, lise yıllarında `Bostancı Gösteri Merkezi Liselerarası Müzik yarışması`nda okulunu temsil etti, ilk radyo yayını deneyimine TGRT FM`in reklam teaserını seslendirerek başladı ve bi dönem, her pazar Tgrt Fm`de canlı müzik yayınına konuk oldu. Şan ve solfej çalışmalarını sürdürürken bi yandan çeşitli mekanlarda sahne deneyimi ve sahne egitimini aldı. Birçok sanatçıya albümlerin de ve sahnelerinde vokal olarak eşlik etti (hala devam etmekte olduğu sanatçılarla sahne almaktadır).Bunun yanısıra reklam cingle`ları ve kendi projelerini de sürdürmektedir.

`İstanbul Şarkıları`adlı eski İstanbul parçalarının `Caz, Rock, Pop, Senfonik,Folklorik,Türk Sanat Musikisi olarak 6 değişik müzik tarzında yorum ve aranje çalışmasındaki dev kadroda `Rock` tarzındaki albümde 22 parçayı seslendirdi.

`Kırık Plak`adı altında 70`li yılların o nostaljik havasını, kültürünü, kostümleri ve sahnesiyle,ekip arkadaşları ile birlikte yeralarak canlandırdı.

Şuan çalışmalarına Seda Mete Project 80`ler, 90`lar ve R&B, Rober Hatemo (back vokal), Nükhet Duru(back vokal) ve (Işın Karaca) Vokal olarak devam etmektedir..Albüm için beste ve aranje hazırlıkları devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT