Seha Can - Can Kazaz - Hakan Özer

Tarihler: 16 Aralık 2015 Çarşamba ~ 16 Aralık 2015 Çarşamba 16 Aralık 2015 21:00

Yer: Coop

Ücret: - Tam 25.00 TL Öğrenci 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi, Suriye Pasajı, No: 166/10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 31 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2015 ~ Ara 16, 2015
Seha Can, Can Kazaz ve Hakan Özer'in katılımıyla "Söz ve Müzik" adlı proje, 16 Aralık'ta Coop'ta sizlerle buluşuyor.

Seha Can
"Kişisel kanaatimizce Türkçe yazılmış en iyi şarkılar arasına şimdiden giren Kiraz Tazele'nin müsebbibi Seha Can, bir görünüp bir kaybolan müzisyenlerimizden. Her geri dönüşünde de cebinde yeni güzellikler getiriyor. Uzun süren bir sessizlik döneminin ardından yeniden sahnede olacağı bu gecede yeni şarkıları da olacak. Ama elbet 'Kazanova', 'Sen ve Peşinden Gelen Ben' ve 'Türk Aile Yapısı' gibi akıllara zarar şarkılarına eşlik edip tazeleyeceğiz kendimizi."

Can Kazaz
"İlk albümü Bir Albüm'ü dijital aleme bıraktıktan bayağı bir sonra, çok yönlü müzikal kişiliğinin yalnızca bir parçası olan MC Recep mahlasıyla Gezi sonrası büyük bir dinleyici kitlesi tarafından tanınmaya başlayan Can Kazaz, peş peşe çıkarttığı Yollar ve Su ve Kesme Bardak EP'lerinden sonra bu yıl da Eski Usül EP'siyle bir hayli üretken bir döneme girmiş durumda. 'Kendi Halimde' şarkısında gayet nahitçe ifade ettiği gibi dünya ve onun düzeniyle ilgili dertlerini maharetle söze döken genç ozanın müziğini tek bir janra sokmak mümkün değil."

Hakan Özer
"25 yıldır kendi şarkılarını yazan, çalan ve daha ziyade 'küçük harflerle' söyleyen Hakan Özer, bilenlerin müptelası olduğu şarkılarını şöyle tanımlıyor; 'Bu şarkılar fısıltıyla söylenir, konuşarak dinlenmez... Yorucudur, huzur vermez... Şikayet eder ama dövüşmez... Karamsardır ama mutsuz değil...' Albümler dolduracak şarkı hazinesi sandığından bu gece elbet 'Yeni yıl hiçbir zaman kar yağınca gelmiyor', 'Kırmızı etin faydası', 'Biraz rahat bırak beni' gibi mücehverler ışıldayacaktır."

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT