Selami Şahin - Oya Aydoğan

Tarihler: 25 Ekim 2013 Cuma ~ 25 Ekim 2013 Cuma 20:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: 1. Kategori Masa Kişi Başı - 245.00 TL 2. Kategori Masa Kişi Başı - 195.00 TL 3. Kategori Bistro Kişi Başı - 113.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 25, 2013 ~ Eki 25, 2013

Usta sanatçılar Selami Şahin ve Oya Aydoğan, 25 Ekim akşamı KüçükÇiftlik Park'ta sahne alacak.

Zeki Müren, Bülent Ersoy, Behiye Aksoy, Hamiyet Yüceses ve daha birçok duayen ismin sahne aldığı KüçükÇiftlik Gazinosu’nda gazinoculuğun deneyimli ekibi “Gazino Geceleri”ni geri getirerek nostaljiyi yaşatmaya devam ediyor.

1950’lilerde İstanbul’u kasıp kavuran Lunapark, Bebek Aşiyan ve İzmir Göl Gazinoları'nın deneyimli ekibinin hazırladığı gazino geceleri ile yaz sezonunu kapatan KüçükÇiftlik Park, Bülent Ersoy’dan Hülya Avşar’a, Seren Serengil’den Fedon’a kadar pek çok ismi Gazino Geceleri’nde ağırladı. Bu yazın kapanışını unutulmaz aşk şarkılarının sesi ve bestecisi Selami Şahin yapacak.

Şahin, 3 Ekim’de gerçekleşen Gazino Geceleri’nde sahne almış, yoğun ilgi nedeniyle biletler kısa sürede tükenmişti. Selami Şahin, Oya Aydoğan ve Tanyeli’nin de sahne alacağı gece için aşk şarkılarıyla dolu özel bir repertuar hazırlıyor. İstanbul eğlencesine farklı bir renk katan ve bugüne kadar Bülent Ersoy, Seren Serengil, Yeliz, Fettah Can, Oya Aydoğan ve Fedon’un sahne aldığı KüçükÇiftlik Park Yeniden Gazino Geceleri, kış sezonunda da  devam edecek. Gazino Geceleri’nin son gecesinde nostalji dolu bu deneyimi yaşamak için yerinizi şimdiden ayırtın.

Rezervasyon: 0212 247 39 19

- 18 yaş sınırı vardır.
- Masa ve bistro düzeni organizatör tarafından etkinlik günü mekanda yapılacaktır.
- Masa ve bistro rezervasyonu için lütfen 0212 247 39 19 nolu telefonu arayınız.
- Masa biletlerine dokuz çeşit başlangıç mezesi, üç çeşit ara sıcak, salata, karışık ızgara tabağı, meyve ve limitsiz yerli içki dahildir.
- Bistro biletlerine limitsiz yerli içki dahildir.
- Masa biletleri oturmalı bistro biletleri ayaktadır.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT