Selami Şahin ve Caz Orkestrası Kadınlar İçin Sahnede!

Tarihler: 08 Mart 2014 Cumartesi ~ 08 Mart 2014 Cumartesi

Yer: Trump Cadde

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2014 ~ Mar 8, 2014

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Selami Şahin ve Caz Orkestrası Konseri Trump Cadde’de!

Trump Alışveriş Merkezi’nin teras katında açılan ve kısa sürede İstanbul sosyal yaşamının yeni buluşma noktası olan Trump Cadde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde çok özel bir konsere ev sahipliği yapıyor. Şarkılarıyla kadınların gönlünü fetheden usta sanatçı Selami Şahin bugüne kadar yapılmamış bir konseptle Trump Cadde’de sahne alıyor: Selami Şahin ve Caz Orkestrası!

Besteleri ve şarkılarıyla kadınların hislerine tercüman olan Selami Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hit olmuş eserlerinden oluşan repertuarıyla Trump Cadde’de konser verecek. Müzik hayatında ilk defa bu konser için Caz Orkestrası ile birlikte sahne alacak Selami Şahin, en özel performansını en özel günde sergileyecek.

Selami Şahin ve Caz Orkestrası, 8 Mart Cumartesi günü 17.00 – 19.00 saatlerinde arasında Trump Cadde’nin orta meydanında gerçekleşecek.

Eğlencenin yeni adresi Trump Cadde!
Türkiye’nin ilk konteynerlı açık hava sosyal yaşam merkezi olan Trump Cadde, alışveriş ve eğlencenin İstanbul’daki yeni adresi. Limonata, Nezih Kebap, Al Fakheer, Plus Kitchen, Zouk Balık, Ranchero, Hoca’nın Yeri, Alaçatı Kumru Evi’nin aralarında bulunduğu 17 restoranı ve Fiorucci, Coca Coca Konsept, Sneakers&More, MatrakShop, BigShop, Kağıthane gibi 8 tasarım mağazasıyla Trump Cadde, sokağın özgür ruhunu, neşesini, rahatlığını yaşamak isteyenlerin kısa sürede vazgeçilmezi oldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT