Selen Gülün Blue Band

Selen Gülün Blue Band

Tarihler: 04 Ocak 2013 Cuma ~ 04 Ocak 2023 Çarşamba 21:30

Yer: Zorlu PSM - Touche

Ücret: Genel Satış - ₺154,00 Yemekli - ₺880,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Levazım Mahallesi, Koru Sokağı No:2 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 4, 2013 ~ Oca 4, 2023

Caz sahnesinin en iyilerinden oluşan ekibiyle Selen Gülün “Blue Band” 4 Ocak’ta touché’de.

Barış Doğukan Yazıcı, Trompet, Büğülü.
Halil İbrahim Işık, Trompet
Bulut Gülen, Trombon
Serhan Erkol, Alto Sax, Soprano Sax
Engin Recepoğulları, Tenor Sax
Barış Ertürk, Bariton Sax, Bas Klarinet
Selen Gülün, Piyano, Vokal
Ozan Musluoğlu, Kontrbas
Berke Özgümüş, Davul

Besteci, piyanist, şarkı yazarı ve şarkıcı Selen Gülün şimdiye kadar müzik adına yapmış olduğu tüm çalışmalarda yenilikçi ve lider kimliği ile diğer çağdaş müzisyenler arasından sıyrılmış ve Türkiye müzik tarihinde kendine yer edinmiş bir sanatçı. Dünyanın çeşitli yerlerinde eserleri seslendirildi, aldığı ödüller ile Roma, New York, Boston, Londra ve Tokyo’da yaşadı, çalıştı, önemli sahne ve festivallerde büyük sanatçılarla sahneye çıkıp müziğini paylaştı. Downbeat, New York Times, Herald Tribune, BBC Radio 3 gibi dünyanın önde gelen medya kuruluşları tarafından haber yapıldı, takibe alındı. Answers albümü Japonya Caz müzik listelerinde 6 numaraya, Başka albümü ise 4 numaraya kadar yükseldi.

Selen Gülün’ün sekizinci kişisel albümü olan Blue Band, içinde Türkiye’den her biri birbirinden kıymetli dokuz müzisyenin yer aldığı caz orkestrası ile aynı adı taşıyor. Gülün’ün 25 yıl içinde jazz combo orkestrası için bestelediği müziklerden bir seçkiyi Blue Band, 14-15 Mayıs tarihlerinde Hayyam Stüdyoları’nda müziğin doğasına uygun olarak canlı çalıp kaydetti. Selen Gülün yer yer çağdaş müzik izlerine, Swing’li standart bir caz orkestrası tavrına, kolektif doğaçlamalar olan bölümlere, tatlı melodiler, güçlü armoniler, farklı stiller ve çılgın açık çalımlara denk gelebileceğiniz müzikleri grup elemanlarının karakterlerini tek tek ortaya koyabileceği bir anlayışla yazdı. Çalgıların sextet, septet, octet ve nonet olarak farklı kombinasyonlarda kullanılması performansların baştan sonra sürükleyici bir atmosferde geçmesini sağlarken yazılı ve doğaçlama müziğin uyumu Blue Band’i Klasik Caz Orkestrası formatının dışına taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT