Selim Işık ile Sahne Senin

Tarihler: 04 Mart 2018 Pazar ~ 04 Mart 2018 Pazar 04 Mart 2018 16:00

Yer: IF Performance Hall Beşiktaş

Ücret: 1. Kategori - 22.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2018 ~ Mar 4, 2018
Selim Işık ile Sahne Senin 4 Mart Pazar IF Performance Hall Beşiktaş'ta!

Pazar günü 16:00 21:30 arasında yapılan bu organizasyonda, sponsorlarımızın da desteği ile edindiğimiz müzik enstrumanlarını ve ekipmanlarını çekilişle hediye ederek konsere eğlence ve canlılık katıyoruz hemde müziğe başlamak isteyen gençlere destek vermiş oluyoruz.

Ön gruplarla konser başlıyor. Kendi seçtikleri 5 şarkıyı çalıyorlar. Ayrıca tüm konser kaydedilip sosyal mecralarda paylaşılıyor.

Ön grupların ardından 'Sahne Senin başlıyor. Önceden belirlediğimiz şarkılarda genç müzisyenlerimiz sırayla orkestraya dahil oluyor. Davul - Bas gitar - gitar - vokal hatta bazen klavye bile orkestramıza katılabiliyor. Şarkı değişimlerinde müzisyenimiz sahneye hazırlanırken biz de bu boşluğu hediyelerimizin çekilişini yaparak dolduruyoruz.

Selim Işık 'Sahne Senin' ProjesiGenç müzisyen adaylarına ve yeni gruplara sahne şansı vermek ve onları müzik yapmak konusunda motive etmek için tasarlanan bir konser organizasyonu.

Selim Işık, 1975 Doğumlu Türk Rock gitaristi ve Elektro gitar öğretmeni.Vox Amfi,cort Gitar, Daddario gitar teli ve Nux Efx Türkiye sanatçısı.Bir çok rock ve Metal grubunun solo gitaristliğini yapmanın yanı sıra2008-2010 yılları arasında  yeni projesi olan gitar dersi videolarını çekmeye başladı. Amacı Türkçe kaynaklı gitar dersi videoları hazırlayıp yurdun her köşesinde gitar çalmayı öğrenmek isteyipte imkanı olmayan kişilere destek olmaktı. 100 adet gitar dersi videosu hazırlayıp yayınlayarak yüzbinlerce gitaristle bilgilerini paylaştı.2011- 2015 yılları arasında Türkiye'nin en önemli metal gruplarından 80 Kalibre ile 2 albüm kaydetti.Bu süre zarfında 2 albümde rock vokalsisti Melek irdem'le kaydetti.  2014 yılında 1. gitar dersi metodunu, 2017 yılında 2.gitar dersi metodunu hazırladı ve Bemol müzik etiketiyle yayınladı.2015 yılında beste ve coverlardan oluşan 'Desperado' ve 'Eski Yeni Adam' albümlerini internet üzerinden yayınladı.2016 yılında'Tutunamayan' 2017 yılında 'Yazgı' adlı 10 şarkılık beste albümleri Arpej Müzik etiketiyle dijital platformlarda yerini aldı. Albümlerle birlikte her şarkının notalarını ve backingtrack'lerini paylaşarak yeni gitar öğrencilerine kaynak sağlayarak Türkiye'de bir ilke imza attı. Selim Işık halen yeni gitaristler yetiştirmekte ve çeşitli organizasyonlar düzenleyerek onları sahneye hazırlamaktadır.Aktif olarak kendi projesi olan Selim Işık'ta (Rock &Hard Rock) ve 80 Kalibre'de (Heavy Metal) çalmaktadır.

*VIP bilet sahiplerinin, saat 14:00'dan sonra  0 505 470 04 71 nolu telefona rezervasyon yaptırmaları gereklidir.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kapı açılış saati : 16:00- Konser saati : 16:00 (Bitiş Saati 21:30)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT