Semaver Kumpanya “Zil Zurna”

Tarihler: 17 Haziran 2009 Çarşamba ~ 17 Haziran 2009 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: Çevre Tiyatrosu

Ücret: Tam:15 TL / Öğrenci: 10 TL

Nereden Alınır: Biletler gişeden alınabilir.

Adres: Çevre Tiyatrosu - Kocamustafapaşa/ İstanbul İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 585 59 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2009 ~ Haz 17, 2009
Semaver Kumpanya “Zil Zurna”
Sizi Semaver Kumpanya “Zil Zurna” ile birlikte müziğe davet ediyoruz. 17 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’de Semaver Kumpanya sahnesinde gerçekleştirilecek konserde gelin, o an neyi hissettiriyorsa birlikte paylaşalım, kendimizi müziğe bırakalım…
Beden perküsyonu yaklaşımıyla yeni bir müzik performansı..
Çalınan ritm ve müzikte izleyicilerle bütünleşme..
" Zilzurna " ritm grubu , Semaver Kumpanya tiyatro oyuncularından oluşan bir ritim ve müzik grubudur. Her şeyden önce bir arada olmanın ve birlikte üretmenin coşkusuyla oluşmuş, beraberce çalmayı amaç edinmiş profesyonel bir ritim topluluğudur.

Darbukalar, davullar, ziller, tefler, trampetler gibi bilinen perküsyon enstrümanlarının yanında insan bedeni ve şehrin sesleri dahil, ses çıkartan her nesneyi bir ritim aletine dönüştürmeye niyetli olan "Zilzurna"; etnik, modern ve özgün ritim kompozisyonları ile zaman ve mekanın ötesinde nabız alanları keşfederek yolunu çizmektedir.
Tiyatro, oyun ve mizansen deneyimini çaldığı parçalara yansıtmaktan kendini alamayan grup, bu özelliği ile festival, konser ve açılışlara bunlarla yetinmeyerek sokaklara, vapurlara hatta ayçiçeği tarlalarına kadar, sığabileceği her yerde "çalma" ve ritmin enerjisini ve evrenselliğini kullanarak dinleyenlere de "çaldırma" özgürlüğüne sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT