Serdar Ateşer

Tarihler: 11 Ekim 2017 Çarşamba ~ 11 Ekim 2017 Çarşamba 11 Ekim 2017 22:30

Yer: DasDas

Ücret: - Tam 45.00 TL, Öğrenci 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Watergarden, Barbaros Mah., Sümbül Sok. Batı Ataşehir Ataşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2017 ~ Eki 11, 2017
Avantgarde klasik tarzı ile dikkatlerini üzerine çeken Serdar Ateşer, Mesut Uçar ve Onur Duygulu’dan oluşan grubu ile 11 Ekim'de DasDas sahnesinde konser verecek.

‘Mütareke Yılları’ ve ‘Avdet Seyri’ gibi albümler, ‘Selamsız Bandosu’ ve ‘Filler ve Çimen’ gibi filmlerin müzikleriyle bilinen müzisyen Serdar Ateşer, grubu Big Band ile yaz boyu konserler verdi. 

Serdar Ateşer, seyrek/muntazam düzende ve iz bırakan müzikal yolculuğu ile meraklılarının sıkı takibinde olan bir isim. Sanatçı, uzun yıllardır müzik piyasamızda sürekli dinlenmeyi hak eden işleri ile ilgi çekiyor. Ateşer, kurucularından olduğu 80’lerin kült grubu Mozaik'ten ayrıldığı 1987’den bu yana çalışmalarına solo olarak devam ediyor.

Besteci ve yorumcu Serdar Ateşer, son 20 yıl içinde Erkan Oğur, Aynur Doğan, mor ve ötesi, Ruşen Alkar, Bülent Ortaçgil, İsmira, Yok Öyle Kararlı Şeyler gibi grup ve solistlerin prodüktörlüğünü de yaptı. Yakında Kalan etiketiyle çıkacak yeni albümün ismiyse ‘İş İşten Geçer Geçmez Ordayım’ olacak. 

Sanatçı, 1998’de yayınladığı son albümü 'Avdet Seyri’yle, müzik dünyamızda önemli bir tını bıraktı. Kendisinden sonra gelenlerin dikkatinden kaçmayan bir dönemeç olan albüm, o tarihten bu yana pop olmayan Türkçe/enstrümantal müzikle uğraşanlar için önem taşıyor, hala dinleniyor.

Ateşer, Ayvalık'ta yaşıyor ve 1901 isimli stüdyosunda bu coğrafyanın müzisyenlerinin yanı sıra dünyanın birçok yerinden bu kasabaya yolu düşen sanatçıları, gezginleri de ağırlıyor.

* İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

- 18 yaş sınırı vardır.- 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilirler.- Etkinlik DasDas performans sahnesinde gerçekleşecektir.- Öğrenci biletleri, Öğrenci kimliği ile geçerlidir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT