Serdar Barçın Feat. Derya Köroğlu

Tarihler: 10 Nisan 2012 Salı ~ 10 Nisan 2012 Salı - Saat: 20:00

Yer: Mayotte

Ücret: 23 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Mayotte Gişe

Adres: İstiklal Cad. No:65 Taksim İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 24 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2012 ~ Nis 10, 2012

1977 yılında İzmir'de doğdu. 1991 yılında konservatuvar flüt bölümü ne girdi. 2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara konservatuvarı "Flüt " bölümünden sınıf atlayarak mezun oldu. Okul yıllarında caz ve popüler müziğe olan ilgisiyle alto sax çalmaya başladı.

Bu dönemde Kamil Erdem ile caz projelerinde yer aldı. İstanbul'a yerlestikten sonra stüdyo müzisyenliği ve projeler de çalmaya devam etti. Bu güne kadar çaldığı müzisyen ve gruplardan bazıları:

Caz, Funk Latin, R&B: Serdar Barçın band, İbrahim Maalouf, Kamil Erdem, Asia Minör, Önder Focan, istanbul Superband, Dianne Reeves (Ist. Superband), John Scofield Crr Big Band, Jelatin, Tank Funk, Charlie Parker Project, Sertab (Essence) Ayhan Sicimoğlu, Akira Jimbo (Work Shop Feat.S.Barcın), Fazıl Say, Ahmet Gülbay, Aydın Esen, Mısırlı Ahmet, Jimmy Smith Band, L'inard (N.Y.) Norman Be Sheap (Sanfransisco), Maffy Falay, Fahir Atakoglu, Gürol Ağırbaş, Fazıl Say, Tuluğ Tırpan Okan Ersan. Pop, alternatif:Yeni Türkü, ÖzgÜn, Sertab Erener, Ajda Pekkan, Işın Karaca,Yonca Lodi, Zuhal Olcay. Rock, Müzikal: Şebnem Ferah, Soul Stuff, Direnen Mızıkacılar, Demir Demirkan, Rock Müzikalleri (Tulug Tırpan), Gökçe. Festivaller: Uluslararası Istanbul Jazz Festivali: İstanbul Superband (2003, 2004, 2005) Kamil Erdem Quartet & Şirin Pancaroğlu (2004). Sertab Erener: Efes Pilsen Türkiye Turnesi (1999) Sfinks Fest. Amsterdam (1999) Dünya Fest. Brüksel (1999) Carnegie Hall N.Y.(2007) Kodak Theatre L.A.(2007) U.S.A. Yeni Türku: Amerika Turneleri (2002,2004,2006) Portekiz,Yunanistan (Penny & Y.T.)

2007 yılının Ekim ayında Sertab Erener - Demir Demirkan projesi olan Painting Of Water albümünde yer aldı. Albüm Los Angeles, Hollywood C.A.da kayıt edildi, projede çalan müzisyenler: Al Di Meola, Alan Pasqua, Demir Demirkan, Dave Weckl, Kai Eckhkardt, Mike Stern, Serdar Barçın, Sertab Erener, Tuluğ Tırpan.

2010 yılının Kasım ayında A.K. müzik şirketinden Barbun adlı caz albümünü çıkarmıştır. 2011 yılında Uluslararasi İstanbul Caz Festivali'nde bu albümü çaldı, featuring olarak büyük trompet ustası İbrahim Maalouf'u Band'in de ağırladı. 2012 yılı içerisinde 2. ve 3. albumünü kayıt etmek üzere stüdyoya girecektir. 200'ün üzerinde yerli pop, rock, caz ve diğer tarzlarda albume çalmıştır.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT