Serkan Soyak

Tarihler: 16 Eylül 2015 Çarşamba ~ 16 Eylül 2015 Çarşamba 21:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2015 ~ Eyl 16, 2015

O Ses Türkiye yarışmasında adını duyuran Serkan Soyak, 16 Eylül Çarşamba akşamı Bronx Pi Sahne’de!

2006'da kurduğu Dekadans grubu ile aktif müzik hayatına başlayan Serkan Soyak, 2009 senesinde katıldığı 12. KASDAV Liseler Arası Müzik Yarışması'nda elektro gitar performansıyla "En İyi Enstrüman" 3.'lüğü ödülünü, orkestrasıyla da "En İyi Orkestra" 2.'liği ödülünü kazandı. 2012’de katıldığı Genç Orkestralar Yarışıyor’da ise Dekadans ile şampiyonluk sevinci yaşadı. Grubuyla İstanbul’un canlı müzik mekanlarında, çeşitli lise/üniversite festivallerinde ve özel etkinliklerde sahne aldı.

Son olarak 2014/15 sezonunda O Ses Türkiye'ye katılıp Mazhar Alanson ve Özkan Uğur ile çalışma fırsatı bulan Serkan Soyak; Deep Purple, Pink Floyd, The Beatles gibi Rock tarzındaki grup ve sanatçılardan şarkılar söyleyerek yarışmanın yarı finaline dek 6 tur boyunca performans sergiledi. Karakteristik vokal tarzı ile dikkkat çektiği O Ses Türkiye macerasından sonra besteleri üzerine yoğunlaştığı solo kariyerine başlangıç yaptı.

Yurt dışı eğitimi sebebiyle sahnelere vereceği bir senelik aradan önce son konserini gerçekleştirecek olan Serkan Soyak, yer yer akustik genel olaraksa gitar sololarının susmayacağı progressive bir rock gecesinde tüm sevenlerine etkileyici bir şekilde “görüşmek üzere” demeye hazırlanıyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış: 21:00
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT