Sert Sessizler Konseri

Tarihler: 20 Aralık 2011 Salı ~ 20 Aralık 2011 Salı - Saat: 20:00

Yer: Sevgi Gönül Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Rumeli Feneri Yolu Sarıyer İstanbul Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 338 10 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2011 ~ Ara 20, 2011

Koç Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren, birçok ünlü sanatçı ve gurubun etkinliklerine ev sahipliği yapan Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi (SGKM), Aralık ayı programıyla birbirinden değerli sanatçı ve gurupları sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

Sert Sessizler Konseri:

Sumru Ağıryürüyen ve Anıl Eraslan tarafından kurulan çello ve vokalden oluşan Sert Sessizler ikilisi 20 Aralık Salı 20.00’da unutulmaz bir konser için Sevgi Gönül Kültür Merkezi’ne geliyor. Anıl Eraslan Strasbourg Konservatuarı’ndan mezun olduktan sonra, hem solist olarak hem de çeşitli barok, klasik ve çağdaş müzik topluluklarıyla konserler verdi.

Matt Elliot, Eric Groleau, Sylvain Kassap, ve Ayşe Tütüncü gibi müzisyenlerle albüm ve konser çalışmalarında bulundu. Gelenekselden özgür doğaçlamaya çeşitli tür ve dillerdeki konser ve albüm çalışmalarıyla tanınan çok yönlü müzisyen Sumru Ağıryürüyen’in ise solo çalışması “Issız”ın yanı sıra, “Ayde Mori” ve “Balkan Yolculuğu” adlı iki albümü bulunuyor. Sanatçı, Angers Film Festivali’nde en iyi müzik ödülü alan Özcan Alper’in Sonbahar filminin müziklerini yapan ekipte yer aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT