Şevki Karayel Piyano Resitali

Tarihler: 22 Ekim 2015 Perşembe ~ 22 Ekim 2015 Perşembe 20:30

Yer: Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi

Ücret: 1. Kategori 55.00 TL - 2. Kategori 38.50 TL - 65 Yaş üstü,Öğrenci,Engelli ve Bakkart 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmaniye Mahallesi. İncirli Yolu Sokak. No: 27 / 31 Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 572 2070

Web: http://http://www.leylagenceropera.com/

E Posta: info@leylagenceropera.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2015 ~ Eki 22, 2015

Piyanist Şevki Karayel, 22 Ekim'de Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde piyano resitali veriyor.

İlk piyano derslerini 5 yaşında Magdalena Rufer Eyüboğlu'dan almaya başlayan Şevki Karayel, 1990-1994 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Özen Veziroğlu'nun öğrencisi oldu. 1994'te Doğu Akdeniz ülkeleri Alman liseleri arasında Kahire'de düzenlenen Jugend Usiziert (Gençlik Müzik Yapıyor) Yarışması'nda birincilik, aynı yarışmanın Almanya'da düzenlenen finalinde de büyük Alman piyanist Edwin Fischer adına konulan özel ödülü kazandı.

1995-2002 yılları arasında Almanya'nın Freiburg şehrindeki Müzik Yüksekokulu'nda Prof. James Avery ve Prof. Dr. Tibor Szasz ile çalıştı. Bu okuldaki eğitimi sırasında bir sömestr boyunca müzik tarihi alanında öğretim görevlisi olarak Türk müziği üzerine seminerler düzenledi. 2002 yılında Freiburg'daki öğrenimini en yüksek derece ile bitirdikten sonra Düsseldorf'ta Robert Schumann Müzik Yüksekokulu'nda solistlik bölümüne girip, burada Prof. Barbara Szczepanska ile çalıştı. 2004 yılının Haziran ayında bu bölümü de en yüksek derece ile bitiren Şevki Karayel, Almanya'da geçen bu zaman içerisinde çeşitli kurslara katılarak Pavel Gililov, Andras Schiff, Vitaly Margulis, Stefan Arnold, Krzystof Jablonski gibi birçok ünlü müzisyen ile çalışma imkanı buldu.

Başta Türkiye ve Almanya olmak üzere, İtalya, Hollanda, Avusturya, İsviçre, Polonya ve Mısır'da pek çok konser verdi. 1998 yılında İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası'nın açtığı yarışmayı kazanarak, bu orkestra ile solist olarak ilk konserini verdi.

2000 yılında Hollanda'da Rotterdam Young Philarmonic Orkestrası ile şef Arie Van Beek yönetiminde bir turneye çıktı. Bu turnenin son konseri Amsterdam'ın dünyaca meşhur konser salonu Concertgebouw'da gerçekleşti. Aynı yıl Junior Chamber International tarafından Türkiye'de 2000 yılı Kültürel Başarı Ödülü'ne layık görüldü.

2004 yılında Bechstein Uluslararası Piyano Yarışması'nda gösterdiği üstün performans dolayısıyla jüri özel "Üstün Sahne Performansı" ödülünü aldı. Ayrıca kendisine Avrupa Kültür Vakfı tarafından 2004 yılı Kültür Ödülü verildi. 2005 yılında Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile solist olarak ilk konserini veren Karayel, solistlik kariyerinin yanı sıra eğitmen olarak da genç piyanistlerle kurslar düzenlemek üzere Almanya, Türkiye ve Mısır'a sık sık davet edilmektedir.

Karayel, halen Halen Düsseldorf'ta Robert Schumann Müzik Yüksek Okulu'nda ve İstanbul'da kendi kurduğu Şevki Karayel Piyano Akademisi'nde dersler vermektedir.

- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- İndirimli kategoriden 65 Yaş üstü, öğrenci,engelli ve Bakkart (Bakırköy Kart) sahipleri faydalanabilir.
- Gösteri başladıktan sonra salona izleyici alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT