Sevtuğ

Tarihler: 23 Kasım 2015 Pazartesi ~ 23 Kasım 2015 Pazartesi 21:00

Yer: Jolly Joker İstanbul

Ücret: VIP - 68.00 TL Normal - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Balo Sok. No: 22 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49

Faks: 0212 251 77 63

Web: http://http://www.jjistanbul.com

E Posta: info@jjistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2015 ~ Kas 23, 2015

Pop müzik sanatçısı Sevtuğ, 23 Kasım'da Jolly Joker İstanbul sahnesinde en sevilen şarkılarını seslendiriyor.

Yaklaşık 2 yıldır üzerinde çalışılan, aylardır stüdyo çalışmaları süren Sevtuğ Kasapbaşoğlu'nun ilk albümü "İlk Aşkım Son Seferim" nihayet dinleyicileriyle buluştu.

Aynı zamanda sunuculuk, modellik ve solistlik yapan Sevtuğ; yaklaşık 10 yıldır oluşturduğu 10 dilden ve farklı türlerden oluşan repertuvarı ile sahne birikimini bu albümle taçlandırdı.

Albüm 1'i versiyon olmak üzere 4 şarkıdan oluşan bir maxi single çalışması... Çıkış parçası ve aynı zamanda albümün ilk klip çalışması olan "Ben Seni Sevmeyi Sevdim", yıllar önce Zerrin Özer'in okuduğu sözleri ve bestesi Selahattin Erhan'a ait bir şarkı... Bu şarkıya bambaşka bir ruh katıp hareketli versiyonunu hayata geçiren isim ise yetenekli aranjör Sezgin Gezgin... Parçanın slow versiyonunun düzenlemesinde ise müziğin dahi ismi, yılların deneyimli aranjörü Selim Çaldıran'ın imzası var.

Albüme ismini veren diğer slow şarkının sözü ve müziği Burak Uçkun'a ait... İlk Aşkım Son Seferim'in düzenlemesinde de yine ünlü aranjör Selim Çaldıran'ın imzası mevcut... Sözleri Cüneyt Savran, bestesi ve aranjesi Mesut Özşahin'e ait olan "Demo Aşklar" albümün diğer hareketli şarkısı... Günümüzün çabuk tüketilen aşklarına gönderme yapan şarkı, oldukça kıpır kıpır ve eğlenceli...

Birçok değerli müzisyenin stüdyo çalışmalarında eşlik ettiği bu albümdeki tüm şarkıların mix ve mastering'leri aynı zamanda sanatçının vokal koçluğunu da yapan Candar Köker tarafından yapıldı. Albüm okuma kayıtlarının tümü ise Studio Maestro'da gerçekleşti.

Albümün ilk klip çalışması genç ve yetenekli yönetmen Gökhan Özdemir tarafından "Ben Seni Sevmeyi Sevdim" şarkısının club versiyonuna çekildi. Yine albüm fotoğraflarında farklı ve başarılı bakış açısıyla Gökhan Özdemir'in imzası bulunuyor. 

Klipte Oktay Seven imzalı tam 6 farklı kostüm kullanıldı. Klip boyunca dans yeteneğini de konuşturan Sevtuğ'nun koreografilerini ise ünlü koreograf Şirvan Denizci hazırladı.

18 Yaş sınırı vardır.
- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- VIP bilet sahiplerinin, 0 (532) 601 18 55 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırmaları rica olunur.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT