Şevval Sam

Tarihler: 17 Temmuz 2009 Cuma ~ 17 Temmuz 2009 Cuma - Saat: 21:15

Yer: Enka AçıkhavaTiyatrosu

Ücret: 34,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Enka Vakfı

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi, İstinye İstinye İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14 -15 / 209 - www.enkasanat.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2009 ~ Tem 17, 2009
Enka Kültür Sanat 21. Yıl Yaz Etkinlikleri
Şevval Sam

Kanun: Müslüm Karaduman
Balgama / Lavta: Engin Arslan
Kemençe / Percusion: Oktay Üst
Kaval: Osman Aktaş
Bas Gitar: Akın Altıntaşı
Percusion: Cemal Kaplan

Şevval Sam
Kendisini aktirist-şarkıcı olarak tanımlayan Şevval Sam, çok yönlü sanat yaşamını çıkardığı albümler, oynadığı birçok dizi ve sinema filmleri ile sürdürmektedir.

Sam, Kalan Müzikle üç albüm çıkardı.
2006 yılının sonlarında çıkardığı ilk albümü “Sek” ile müzik dünyasına giren yetenekli şarkıcı Türk Sanat Müziği`nin en seçkin eserlerinden oluşan Alaturka repertuarla kendini kanıtladı. Daha sonra 2007 Ağustos ayında “İstanbul`s Secrets” albümünü çıkardı. Usta yorumcunun, kansere yenik düşen Karadenizli sanatçı Kazım Koyuncu`nun sevilen parçası "Ben Seni Sevduğumi" türküsünün hip hop tarzı düzenlemesi, albümün hit parçası oldu. Hip hop`ın yanı sıra rap tarzını da şarkılarında kullanan Sam, ilk başta bu tarz şarkılara karşı direndiğini, ancak ortaya çok hoş bir albüm çıktığını belirtti.

Kazım Koyuncu ile dizi müziklerinde seslendirdiği Karadeniz türküleri oldukça sevilen Şevval Sam’ın, uzun bir süredir beklenen “Karadeniz” albümü 2008 yılının Haziran ayında çıktı. Albümde Kemal Sahir Gürel, Fuat Saka, Sunay Özgür, Cengiz Onural, Aytekin Ataş gibi usta düzenlemeciler de yorumlarıyla Şevval Sam’a eşlik ettiler.

2006 yılında Haldun Dormen’in yönettiği “Broadway’den İstanbul`a Müzikaller” adlı eserde sesi ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Şevval Sam dizi, film, müzik ve TV çalışmalarına devam etmektedir.

- 8 yaşından küçükler giremez. Büyükler bilete tabidir.
- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT