Shabazz Palaces

Tarihler: 17 Ekim 2017 Salı ~ 17 Ekim 2017 Salı 20 Ekim 2017 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 1 Alana 1 Bedava - 59.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 17, 2017 ~ Eki 17, 2017
Hip hop’ın günümüzdeki en elit tanımlarından birini yapan ABD’li vizyoner ikili Shabazz Palaces, 20 Ekim’de Garaj’da sahne alıyor!

- Hip hop’ı bambaşka seviyelere taşımak

Hip hop ve rap’in ana akımdaki abartılı ve seri üretim örneklerini, MTV’de sıklıkla izlediğiniz klişe videoları unutun. Ishmael Butler ve Tendai Maraire ikilisinin hayat verdiği Shabazz Palaces, hip hop’a alternatif bir yol çizerken şu an müzik sahnesinde aktif olan türdaşlarının çok ötesinde bir vizyonla hareket ediyor.

- Radiohead’in turnesinde ön grup olmaya giden yol

Soyut sanat, caz, etnik altyapılar... Bir hip hop projesinde duymaya alışık olmadığınız tüm sesleri Shabazz Palaces’la duyabilir ve ilk bakışta kulağa hayli garip gelen bu birleşimin ne kadar güzel çalıştığına tanıklık edebilirsiniz. Öyle ki Radiohead, Shabazz Palaces’ın yenilikçi yolundan, ikiliyi A Moon Shaped Pool turnesinde ön grup yapacak kadar etkilenmiş vaziyette!

- Her albümde çıtayı daha da yükselten bir müzik algısı

Bir hip hop sanatçısının, ünlü bağımsız plak şirketi Sub Pop etiketi taşıması pek de alışılageldik bir durum değil. 2011’de yayınlanan Black Up ve 2014’te yayınlanan Lese Majesty, hem bağlı bulundukları yılın en iyi kayıtlarından olmayı başardı, hem de ikilinin Sub Pop’ın baş döndürücü sanatçı kataloğunun yeni yıldızı olmasını sağladı! 

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Quazarz: Born on a Gangster Star ve Quazarz vs. The Jealous Machines -evet, iki yeni albüm birden, aynı anda!- , The Guardian’dan Pitchfork’a, Rolling Stone’dan NPR’a, daha şimdiden müzik basını tarafından üstün yaratıcılığı ve zekice fikirler eşliğinde hip hop’ın geleceğini yansıtması dolayısıyla kutsanmış durumda!

- Thundercat ve Flying Lotus’la süper grup: WOKE

Süper grup tanımının son yıllardaki en heyecan verici karşılıklarından biri için bkz. WOKE

Shabazz Palaces, Thundercat ve Flying Lotus gibi vizyoner dehalarla birlikte bir sonraki adımı merakla beklenen WOKE’un parçalarından biri!

2017’nin en iyi albümleri listesine aynı anda yayınladığı iki albümle şimdiden katkıda bulunan Shabazz Palaces, Radiohead’in alt grubu olduktan sadece aylar sonra hip hop’ın geleceğini çizdiği portreyi Garaj’da sergileyecek!

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- 1 alana 1 bedava kampanyası; etkinlik günü saat 19:00'a kadar biletix.com, saat 21:00'a kadar Garaj gişelerinde geçerlidir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT