Shaft Blues & Jazz Club 29 Mart - 4 Nisan Programı

Tarihler: 29 Mart 2010 Pazartesi ~ 04 Nisan 2010 Pazar - Saat: 21:30

Yer: Shaft Blues & Jazz Club

Nereden Alınır: Shaft Blues & Jazz Club

Adres: Serasker Cad. Osmancık Sok. No: 13 Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 449 05 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2010 ~ Nis 4, 2010

29 Mart Pazartesi Saat: 21:30
Dj eşliğinde Rock & Blues & Jazz

Giriş ücreti: Yok

30 Mart Salı Saat: 22:30
FENOMEN Jazz Rock & Fusion Band

2003 yılında, bas gitarda İsmail Soyberk, elektrik gitarda Barış Bölükbaşı, klavyede Mert Topel ve davulda Bülent Ay tarafından kuruldu.Uzun bir prova dönemi içinde kendi kompozisyonlarını meydana getiren grup, Shaft Club, Nardis jazz club,Jazz Cafe, Babylon, Hayal Kahvesi nde performanslar sergiledi.2006 yılında grup ile aynı ismi taşıyan ilk albümleri yayınladı.
Albümde Fenomen üyeleri yanı sıra Erkan Oğur, Levent Altındağ,İmer Demirer,Aycan Teztel,Şenova Ülker…gibi değerli konuk müzisyenler de bulunmaktadır.Grubun başlangıç yıllarından itibaren sahne performanslarında nefesli çalgılarda sırasıyla yer alan Yuri Ryadchenko ve Ümit Onartan’dan sonra, gruba alto saksofon ve flütte Serdar Barçın dahil olmuştur.

İlk sahne deneyimlerini Shaft Club ta yaşayan grup, verilen iki yıla yakın aradan sonra, yeniden ilk performansını Shaft Club ta sergileyecektir. Repertuarını yeniden şekillendiren grup, albümde yer alan müziklerin yanında yeni bestelere ve cover müziklere de yer verecektir.
FENOMEN: İsmail Soyberk(Bas), Barış Bölükbaşı(Gitar), Mert Topel(Klavye), Bülent Ay(Davul), Alto Sax & Flüt(Serdar Barçın)
Giriş ücreti: 15TL.

31 Mart Çarşamba Saat: 22:30
B PLANI Pop Rock

B PLANI: Göksenin TUNCALI(Vokal, Gitar), Gürkan ÖZBEK(Gitar), Ozan YEŞİLDAL(Bas), Atakan ÖNGEN(Davul)
Giriş ücreti: Yok.

1 Nisan Perşembe Saat: 22:30
GÜR AKAD BAND Hard Rock & Blues

Gür AKAD ilk kurduğu grup olan KLİPS ile 1986 yılında Eurovision Türkiye elemelerini kazanarak yurtdışında Türkiye`yi temsil etti. 1990 da da ikinci kez Roma`da Türkiye`yi temsil etti. Uzun yıllardır müzikle içice olan Gür AKAD, bu süre içinde Barış MANÇO, Sezen AKSU, İlhan İREM, Ajda PEKKAN, Erkin KORAY, Tarkan, Egoist, Grup Destan, Sibel TÜZÜN, Çelik, Melih KİBAR, Zerrin ÖZER, Özlem TEKİN, Sertab ERENER, Sevingül BAHADIR ve daha bir çok sanatçıya vokal yapıp gitar çaldı.
Hala kendi grubu ile çalmaya ve söylemeye devam eden Gür`ün en büyük hobisi ise: Otomobil maketleri ve minyatür araba koleksiyonu yapmak. Gür AKAD her perşembe Shaft sahnesinde. Gür AKAD`a basta Çağatay ATEŞ, klavyede Bülent GÜVEN, davulda da Aydın ŞEREF eşlik ediyor.
Giriş ücreti: Yok.

2 Nisan Cuma Saat: 20:30
KURTALAN EKSPRES

Kurtalan Ekspres Ahmet GÜVENÇ(Bas), Cihangir AKKUZU(Davul), Gür AKAD(Gitar, Vokal), Bülent GÜVEN(Klavye, Ritm Gitar, Vokal)`den oluşan kadrosu ile Shaft Sahnesinde.
Giriş ücreti: 20 TL
Saat: 23:30 ROCK-ZEN
Rock & Blues & Pop Rock & Funk Uzun yıllar farklı gruplarda ve projelerde profesyonel müzik çalışmalarına devam eden beş müzisyenin 2010 yılında kurdukları ROCK-ZEN, rock, blues, pop-rock, soul, funk parçalardan oluşturdukları ilgi çekici repertuarla müzikseverlere eğlenceli ve unutulmaz anlar yaşatıyorlar.
Vokalde Zerrin Mete, gitarda Emre Şen, klavyede Erdem Tarabuş bas gitarda Sezgin Yılmaz, davulda Haldun Linomenden oluşan grup, İstanbullu müzikseverlerin eksikliğini duyduğu kaliteli müzik ihtiyacını başarıyla karşılıyor.
ROCK-ZEN: Zerrin METE(Vokal), Emre ŞEN(Gitar), Sezgin YILMAZ(Bas), Erdem TARABUŞ(Klavye), Haldun LİNOMEN(Davul)
Giriş ücreti: 20 TL (1 yerli içki dahil)
Öğrenci giriş ücreti: 15 TL (1 yerli içki dahil)

3 Nisan Cumartesi Saat: 23:00
ROKA

Roka 2006`da Özge ve Efe tarafından kuruldu.Takip eden 2-3 gün içinde Özge`nin eski grup arkadaşları Özkan ve Erhan gruba dahil oldular. 2 aylık bir repertuar çalışmasından sonra Taksim`de sahne almaya başladılar.Roka`nın özelliği eski kafalı olması ve günümüz Alternatif Rock parçalarına repertuarında yer vermemesidir. Grubun beste çalışmaları başlamış olup, kayıtları devam etmektedir.
ROKA: Vokal: Özge Yüksel, Gitar: Efe Ekşioğlu, Bas: Özkan Kaya, Davul: Erhan Ergünt
01:30 ACİL SERVİS Rock & Pop Rock & Funk
1992 yılında kurulan grup, sevilen rock parçalarından oluşturdukları repertuarları ile aynı yıl Beyoğlu Cafe Guitar`da sahne almaya başladı. Genişleyen dinleyici kitlesi ile bir çok mekanda sahneye çıkan Acil Servis, 1997 yılında ilk albümleri "Küçük Adam" ile daha geniş bir kitle ile buluşma şansı buldu. Albümünm ilk single`ı "Bebek" ile kısa sürede tanınan grup, ardından konser ve turnelerle İstanbul`un dışında da sesini duyurdu.
ACİL SERVİS: Ertan KIZILTAN(Vokal), Orhan YOLSAL(Gitar, geri vokal), Çetin GÜNEY(Bas, geri vokal), Emre KARABULUT(Gitar) Soner DOĞANCA(Davul)
Giriş ücreti: 20 TL (1 yerli içki dahil)
Öğrenci giriş ücreti: 15 TL (1 yerli içki dahil)

4 Nisan Pazar Saat: 22:30
ZAMPARA

2009 sonlarında kurulan Zampara,davulda Muratcan Akçay, basta Mustafa Savaş Coşkun, klavyede Caner Ünsal, gitarda Emre Danacı ve vokalde Taha Gürbüz`den oluşuyor.Grup pop-rock ağırlıklı bir repertuara yer veriyor..
Giriş ücreti: Yok.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT