Shaft`ta Bu Hafta

Tarihler: 27 Ekim 2007 Cumartesi ~ 01 Kasım 2007 Perşembe - Saat: 22:30

Yer: Shaft Blues & Jazz Club

Nereden Alınır: Shaft Blues & Jazz Club

Adres: Serasker Cad. Osmancık Sok. No:13 Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 449 05 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2007 ~ Kas 1, 2007
27 Ekim Pazartesi Saat:22:30 / Dj, Blues & Rock
Giriş ücreti: Yok
28 Ekim Salı Saat:22:00 / PRELUDE
Daha önce KörSır ve AdA gruplarında yıllarca birlikte çalmış üyelerin önderliğinde 2005 yılında cover proje grubu olarak kurulan Prelude, verdiği uzun aranın ardından yeni bas gitaristi ile yeniden çalışmaya başladı. Grup, hard rock ve heavy metal türünün klasikleşmiş ve melodik örneklerini repertuarında barındırıyor. Metallica, Iron Maiden, AC/DC, Ozzy Osbourne gibi sanatçı ve grupların “best of” larından bir seçkiyi çalmak ve hep birlikte eğlenmek için sahnede olacaklar.PRELUDE: Cemil TOPUZLU(Vokal), Özgür SOYALTIN(Gitar), Harun PABUŞCU(Gitar), Umut GÖKBAYRAK(Bas), Kağan CANDAN(Davul)
01:00 / RÜYA, Rock
Shaft Blues & Jazz Club sahnesinde NO WAY adıyla sahne alan grup bu günlerde 2008 yazında raflarda yerini alması planlanan albümleri için studyoda. Grup bundan böyle Rüya adıyla sahnede olacak. RÜYA: Kemal BOZKURT(Vokal, Bas gitar), Adil TURANLI(Gitar,Geri vokal), Taner Sar (Klavye), Barbaros AKBULUT(Davul)
Giriş ücreti: Yok
29 Ekim Çarşamba Saat: 21:30 / "The Fat Green Cancer Sex Secret" Sean Parker Band, Steady Fingers, Manukyan
Giriş ücreti: 10YTL.
30 Ekim Perşembe Saat: 23:30 / GÜR AKAD BAND, Hard Rock & Blues
Gür AKAD ilk kurduğu grup olan KLİPS ile 1986 yılında Eurovision Türkiye elemelerini kazanarak yurtdışında Türkiye`yi temsil etti. 1990 da da ikinci kez Roma`da Türkiye`yi temsil etti. Uzun yıllardır müzikle içice olan Gür AKAD, bu süre içinde Barış MANÇO, Sezen AKSU, İlhan İREM, Ajda PEKKAN, Erkin KORAY, Tarkan, Egoist, Grup Destan, Sibel TÜZÜN, Çelik, Melih KİBAR, Zerrin ÖZER, Özlem TEKİN, Sertab ERENER, Sevingül BAHADIR ve daha bir çok sanatçıya vokal yapıp gitar çaldı. Hala kendi grubu ile çalmaya ve söylemeye devam eden Gür`ün en büyük hobisi ise: Otomobil maketleri ve minyatür araba koleksiyonu yapmak. Gür AKAD her perşembe Shaft sahnesinde. Gür AKAD`a basta Çağatay ATEŞ, klavyede Bülent GÜVEN, davulda da Aydın ŞEREF eşlik ediyor.
Giriş ücreti: Yok.
31 Ekim Cuma Saat: 22:30 / BLUESAINT, Blues
Bluesaint 1998 yilinda Güray Oskay ve Kerem Köseoglu tarafindan kuruldu. Ali Polat ve Emre Büyükkalfa`nın katılımıyla çekirdek kadrosunu tamamlayan Bluesaint 1999 yilindan beri canlı performanslarini sürdürmekte. Sırasıyla Mehmet Ozman, Serkan Çiftçi, Özgür Sengül ve Güven Ilter`i kadrosuna katan grup, çesitli zamanlarda konuk müzisyenlerle de çalisti. Bluesaint 99`dan bu güne çesitli kulüplerde düzenli olarak çıkarken, bir çok konser ve etkinlikte hatta bir de televizyon programında yer aldı. Popüler kültür içerisinde kendine çok az yer bulabilen bir müzik tarzi olan blues`a kelimenin tam anlamiyla gönül veren grubun rock n`roll ve swinglerle süslü repertuvarı, aslen 1920`lerin delta köklerinden 80`lerin modern yorumlarina uzanan geniş bir blues yelpazesinden olusuyor. BLUESAINT: Güray OSKAY(Vokal, Gitar, Armonika), Emre BÜYÜKKALFA(Bas), Ali POLAT(Davul), Mehmet OZMAN(Saskofon), Serkan ÇİFTÇİ(Trompet), Özgür ŞENGÜL(Saksofon), Güven İLTER(Klavye), Tanju EREN(Gitar)
Saat: 01:30 / MELİ, Pop Rock
Meli TÜRKYILMAZ(Vokal), Adil TURANLI(Gitar), Başat KARAKAŞ(Bas), Güven ARAZ (Klavye), Güven ŞANCI (Davul)
Giriş ücreti: 15 YTL (1 yerli içki dahil), Öğrenci giriş ücreti: 10 YTL (1 yerli içki dahil)
1 Kasım Cumartesi Saat: 22:30 / ROKA
Roka 2006 yılının soğuk kış günlerinden birinde Özge ve Efe tarafından kuruldu.Takip eden 2-3 gün içinde Özge`nin eski grup arkadaşları Özkan ve Erhan gruba dahil oldular. 2 aylık bir repertuar çalışmasından sonra Taksim`de sahne almaya başladılar.Roka`nın özelliği eski kafalı olması ve günümüz Alternatif Rock parçalarına repertuarında yer vermemesidir.Grubun beste çalışmaları başlamış olup, kayıtları devam etmektedir. ROKA: Vokal: Özge Yüksel, Gitar: Efe Ekşioğlu, Bas : Özkan Kaya, Davul: Erhan Ergünt
01:30 / ACİL SERVİS, Rock & Pop Rock & Funk
1992 yılında kurulan grup, sevilen rock parçalarından oluşturdukları repertuarları ile aynı yıl Beyoğlu Cafe Guitar`da sahne almaya başladı. Genişleyen dinleyici kitlesi ile bir çok mekanda sahneye çıkan Acil Servis, 1997 yılında ilk albümleri "Küçük Adam" ile daha geniş bir kitle ile buluşma şansı buldu. Albümünm ilk single`ı "Bebek" ile kısa sürede tanınan grup, ardından konser ve turnelerle İstanbul`un dışında da sesini duyurdu. ACİL SERVİS: Ertan KIZILTAN(Vokal), Orhan YOLSAL(Gitar, geri vokal), Çetin GÜNEY(Bas, geri vokal), Emre KARABULUT(Gitar) Soner DOĞANCA(Davul)
Giriş ücreti: 15 YTL (1 yerli içki dahil), Öğrenci giriş ücreti: 10 YTL (1 yerli içki dahil)
2 Kasım Pazar Saat: 22:30 / ALİ ALTAY, 60`lardan günümüze Türkçe Rock
Giriş ücreti: Yok.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT