Shamoon-Doğaçlama Müzik ve Şamanik

Tarihler: 28 Ocak 2017 Cumartesi ~ 28 Ocak 2017 Cumartesi 28 Ocak 2017 21:00

Yer: CreAtolye

Ücret: - Tam 34.00 TL Öğrenci 24.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2017 ~ Oca 28, 2017
Şaman ritimleri ve ruhuyla doğaçlama müzik yapan bir topluluk olan Shamoon, 28 Ocak'ta Cihangir Creatolye sahnesinde etkileyici bir performans sergiliyor.

Shamoon performansları, alışıldık konserlerden oldukça farklı bir deneyim vaadediyor. İzleyicilerden, performans süresince sessizlik rica edildikten sonra karartılan salon ışıkları, yerini mum ışığı ve tütsüye bırakıyor. Kısa bir meditasyon ile başlayan ve şaman ruhuyla icra edilip, doğaçlama müzik ile devam eden konserin ikinci bölümü, müziğin yanı sıra şaman şifacılığıyla da uğraşan Ayda Mehtap'ın şamanik trans dans gösterisiyle başlıyor. Her bir parçanın 15-30 dakika sürebildiği bu akış sırasında; müziğin titreşimleri manevi ilhama aracılık eder hale gelerek, izleyicileri spiritüel ve meditatif bir iç yolculuğa çıkarıyor.

Vokal ve şaman davulunda Ayda Mehtap, perküsyonda Cenk Güçbilmez, bas gitar ve vokalde Dr. Kerem Köseoğlu, gitar ve vokalde Murat Özdemir yer alıyor. Her bir üyesinin farklı bir içsel deneyimden ve müzikal geçmişten gelerek katıldığı sıradışı topluluğun web sitesi, www.shamoon.org adresinde ziyaret edilebilir.

Performansa ev sahipliği yapacak olan Creatolye; İstanbul’un merkezinde, Cihangir’de, odağı sanat ve yaratıcılık olan bağımsız bir kültür kurumudur. Vegan ve glutensiz lezzetlerin de bulunduğu renkli menüsünde alkollü içecekler yer almamaktadır.

- Numarasız oturma düzeni vardır.- Öğrenci bilet alan seyircilerin, etkinlik girişinde öğrenci kartlarını ibraz etmeleri gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT