Shearwater

Tarihler: 19 Nisan 2012 Perşembe ~ 19 Nisan 2012 Perşembe - Saat: 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 39.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2012 ~ Nis 19, 2012

Babylon’da folk rock! Austin, Teksaslı grup Shearwater, yine Austinli olan Okkervil River grubu üyeleri tarafından 1999 senesinde kuruldu. “The Dissolving Room” adlı ilk albümleri sonrası yükselişe geçen grup; The Mountain Goats, Akron / Family ve Blonde Redhead gibi indie müziğin önemli isimleriyle aynı sahneyi paylaşmaya başladı.

2006 senesinde çıkardıkları stüdyo albümleri “Palo Santo” ile hız kesmeyen Shearwater, bunun üzerine Matador plak şirketi ile anlaştı. Daha sonra Coldplay ve Clinic gibi gruplardan önce sahne alma şansı yakaladı. Grup, geçtiğimiz sene büyük bir dünya turnesine çıktı ve Damien Jurado ve Wye Oak gibi isimlerle beraber sahne aldı.

2010 senesinde Matador’dan çıkardıkları “The Golden Archipelago” albümüyle büyük beğeni kazanan grup aynı sene içinde tamamen enstrümantal bir psych folk eseri olan “Shearwater in Enron” u yayınladı. 2012 senesinde ismini “Animal Joy” verdikleri yeni albümlerini, bu sefer Sub Pop plak şirketi üzerinden yayınlamaya hazırlanan grup, multienstrümantalist yetenekleri, büyüleyici canlı performansları ve etkileyici psyhedelic sound’ları ile tanınıyor.

Kimi zaman Nick Drake ve Will Oldham gibi müzisyenlerle karşılaştırılan Shearwater, yeni albümde folk ve soft öğeler yerine daha sert bir rock sound yakaladıklarını söylüyor. Psyhcedelic folk severler için kesinlikle unutulmaz olacak bu gecede konser öncesi ve sonrasında müzikler ise Dancing Birds Feel The Beat vs. Shangri La Soundsystem’dan gelecek.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Babylon uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT