Shiva (İstanbul)

Tarihler: 03 Mayıs 2009 Pazar ~ 03 Mayıs 2009 Pazar - Saat: 19:00

Yer: Kemancı

Nereden Alınır: kemancı, http://www.kemanci.org

Adres: Sıraselviler Cad. Taksim Adalar İstanbul

Telefon: 0 212 293 6100 (pbx)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2009 ~ May 3, 2009
SHIVA (İstanbul)
Shiva grubunun temelleri 2002 yılında Ersin Çağlayan ve Evren Arasil`in çalışmalarıyla başladı. Ersin`in o sırada Joke for a While adi altında beraber çaldığı Mehmet Yaranona ve Murat Aksay`in da eklenmesiyle grubun son kadrosu oluşmuş oldu.

Türkçe sözlü ve özgün bir rock soundu oluşturmak için kolları sıvayan grup Ersin`in beste ve sözleriyle aranjmanlarını oluşturmaya başladı. Grup 2004 yılı sonunda Mehmet`in evinde kendi imkanlarıyla kaydettikleri ilk demolarını yayınladı. Bu demo kayıtta Sen Nasılsın, Saydam, Sahte, Affet, Son Defa ve Zaman adlı şarkılar bulunuyordu.

Şarkı oluşumları ve grup içindeki uyum ilerledikçe grubun soundu da belirli bir noktaya gelmeye başladı, punk rock / alternatif rock / emo tarzlarını kendi yorumlarıyla birleştiren Shiva, özgün bir sound yakalamayı basardı.

2006 yılında internet üzerinden yapılan Nokia SuperSound şarkı yarışmasına Pembe adlı şarkılarıyla katılan grup, halk oylaması sonucunda 742 şarkı arasından ilk 10`a kalmayı basardı ve Taksim Indigo`da düzenlenen final partisinde bir performans sergiledi.

Bir senedir sahnelere ara veren Shiva, Soner Akkaya (Bohemians) organizasyonuyla suskunluğunu 3 Mayıs Pazar akşamı Türk hardcore / punk sahnesinin en sevilen gruplarından LIFELOCK ve NEVER REACH HOME ile birlikte Kemancı`da bozuyor!!!

SHIVA & LIFELOCK & NEVER REACH HOME
3 MAYIS PAZAR @ KEMANCI, Beyoğlu
Kapı Açılış: 19.00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT