Sıfır KM

Tarihler: 29 Nisan 2010 Perşembe ~ 29 Nisan 2010 Perşembe - Saat: 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 28,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: Büyükparmakkapı Sok. No:19, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58 - Beyoğlu Hayal Kahvesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2010 ~ Nis 29, 2010
LEVENT YÜKSEL, VOLKAN ÖKTEM VE ANT ŞİMŞEK’TEN OLUŞAN SIFIR KM GRUBUNUN İLK ALBÜMÜ “SIFIR KM ALBÜM” ÇIKTI
Bas gitar ve vokalde Levent Yüksel, davulda Volkan Öktem ve gitarda Ant Şimşek’ten oluşan "Sıfır KM" iki yıl süren çalışmalarının ardından ilk albümleri “Sıfır KM Albüm” müzik marketlerde yerini aldı.
Kendi enstrümanlarında Türkiye’nin en önemli müzisyenlerinden oluşan Sıfır KM, Masstival başta olmak üzere yaptıkları çeşitli konserlerle dinleyici kitlelerini genişletmekle kalmayıp alternatif müzik dünyasında yeni bir sayfa açmayı başardı. Yaklaşık iki yıl önce ilk kez B Sides projesiyle, Levent Yüksel albümlerinde ön plana çıkmamış şarkıların coverlarıyla beğeni topladılar. İki yıl içerisinde kendi bestelerine ve sözlerine ağırlık vererek farklı bir repertuar oluşturdular. “Sıfır KM Albüm”de gruba ait 6 yeni bestenin yanı sıra yine Levent Yüksel’in unutulmaz şarkılarından “Med Cezir”, “Zalim” ve “Yas”ın da yeni versiyonları bulunuyor. Ayrıca albümde iki bestenin söz ve müziği Ant Şimşek’e ait...

Levent Yüksel, Volkan Öktem ve Ant Şimşek’ten oluşan grubun adını ise ilk kurulduğunda yakın arkadaşları Selim Demirdelen’in “Yeni oluşum ve yeni heyecan... Bu yüzden grubun adı ‘Sıfır KM’ olsun” sözleri belirledi.

18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT