Simone Dinnerstein

Tarihler: 16 Haziran 2010 Çarşamba ~ 16 Haziran 2010 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: Mustafa Kemal Merkezi (Atilla İlhan Salonu)

Ücret: 50,00 TL - 60,00 TL - 80,00 TL - 100,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve MKM Merkezi Gişe

Adres: Uğur Mumcu Cad. No:8 Akatlar Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 351 24 56 - MKM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2010 ~ Haz 16, 2010
Simone Dinnerstein
16 Haziran 2010
Piyano
Amerikan piyanisti Simone Dinnerstein, Bach`ın Goldberg varyasyonlarını seslendirdiği 2005 Carnegie Hall resitalinin ardından uluslararası çevrelerde büyük bir süratle ün kazandı.

Simone Dinnerstein, Kennedy Center, Vienna Konzerthaus, Lincoln Center Mostly Mozart Festivali, Aspen, Ravinia ve Stuttgart Bach festivallerine katılımları, Köln, Paris, Londra, Kopenhag, Bremen, Roma ve Lizbon turneleri, Dresden Philharmonic, Czech Philharmonic, New Jersey Symphony, St. Luke, Absolute Ensemble, Baltimore Symphony, Atlanta Symphony ve Minnesota Orkestraları konserleri ile kendisini takip edenlerin başını döndürüyor.

Dinnerstein geçen yıl New York Town Hall`da People’s Symphony dizisi ve Lincoln Center Great Performers dizilerinde çaldı. New York Metropolitan müzesindeki üçüncü konserini ise bu yıl veriyor. New York Philharmonic ile Lincoln Center Avery Fisher Hall`daki ilk konserinin tarihi ise Temmuz 2009.

Simone Dinnerstein`ın ilk solo albümü 2007 yılında TELARC tarafından yayınlandı. Bach`ın Goldberg varyasyonlarını seslendirdiği albümü ile Simone, Billboard listesinde hem de daha satışlarının ilk haftasında 1 numaraya yerleşti. New York Times ve Los Angeles Times gazeteleri, New Yorker ve Time Out New York dergileri tarafından“2007`nin En İyileri” listelerinde yayınlandı. iTunes `da “En İyi Klasik-Editörün Seçimi" etiketini aldı. amazon.com sitesi albüme "2007`nin En İyi CD`si" ünvanını verdi. Barnes & Noble kitabevi 2007`nin en iyi 5 başlangıcından biri olarak Dinnerstein`ı seçti. Eylül 2008`de bu çok başarılı albüm Diapason d`Or ödülünü kazandı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT