Sıraselviler Çarşamba Akşamları `Çiçek ` Açıyor

Tarihler: 03 Haziran 2009 Çarşamba ~ 03 Haziran 2009 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Çiçek Bar

Adres: Sıraselviler Caddesi Billurcu sok. No: 25 Beyoğlu/ İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 26 19

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2009 ~ Haz 3, 2009
SIRASELVİLER ÇARŞAMBA AKŞAMLARI “ÇİÇEK” AÇIYOR!
24 yıldır, Taksim Sıraselviler’ de birçok sanatçı, iş adamı, tiyatrocu ve ressamın buluşma noktası Çiçek Bar; Haziran ayından itibaren her Çarşamba, müzik dünyasından birbirinden keyifli isimleri sahnesinde ağırlıyor.

03 Haziran 2009 akşamı Şehnaz Sam ile başlayacak olan “Çiçek’li Çarşambalar”da; Naim Dilmener, Güvenç Dağüstün Trio ve Murat Beşer dönüşümlü olarak her Çarşamba Çiçek Bar’da!

“Çiçek’li Çarşambalar”ın ilkinde sevenleriyle buluşacak olan, Türkiye’nin ilk kadın davulcularından Şehnaz Sam; müzik yaşamına 1990 yılında başladı. Bugüne kadar, farklı tarzlardaki repertuarıyla sahne alan ve 1995 senesinde Mirkelam ile çalışan Şehnaz Sam, 2008 yılı Aralık ayında ilk albümü “Aşka Düşer”i çıkardı. Albümde, ismini veren “Aşka Düşer” ile birlikte, toplam 5 parçanın söz ve müziği Şehnaz Sam’a ait.

Şehnaz Sam’a “Çiçek’li Çarşambalar” da Tayfun Balarısı (Piyano ve Geri Vokal) ve Hakan Cumhur (Gitar) eşlik edecek. 03 Haziran 2009 akşamı saat 22:00’de Şehnaz Sam’ı sevenleriyle buluşturacak olan Çiçek Bar; 24 yıldır olduğu gibi dostluk, huzur ve kalite arayanların adresi olmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT