SirenFest 2012

Tarihler: 14 Eylül 2012 Cuma ~ 16 Eylül 2012 Pazar

Yer: Baykuş Plajı

Ücret: Kombine - 67.00 TL 1.Gün - 45.00 TL 2.Gün - 45.00 TL 3.Gün - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com

Adres: Kısırkaya - Gümüşdere (Polis Okulu yanı) Sarıyer İstanbul

Telefon: 0533 610 95 41

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2012 ~ Eyl 16, 2012

Geçtiğimiz haziranın ilk üç günü yazın gelişin kutlayan SirenFest, 14-16 Eylül tarihlerinde yaza unutulmaz bir partiyle veda etmeye hazırlanıyor.

Tadı damağında kalanlar ve kaçıranlar için SirenFest 14-16 Eylül’de Baykuş Plajı'nda sıkı bir line up ile reggae aşıklarını tam anlamıyla çılgına çevirecek!

Festival programı

14 Eylül Cuma

SirenFest sahnesinde Cuma gecesi inanılmaz performanslar var. Önce kendi isimlerini taşıyan albümlerini geçen ay çıkaran Sattas sahnede olacak. Ardından İngiltere'den misafirlerimiz var. Canlı ve doğrudan! Jungle müziğin asi Selekta'sı, gerçek bir Junglist, “ital father” Congo Natty a.k.a Rebel MC'nin sahne şovuna tanık olacağız. Rebel MC'ye mikrofonda eşlik edecek isim 90'lardan beri İngiltere müzik dünyasını gerek hip-hop, gerekse jungle, drum & bass, reggae ve dub eşliğinde enfes vokalleriyle sallamış Tenor Fly.

Cuma gecesinin ikinci sürprizi Chanel One Soundsystem. Mikey Dread ve MC Ras Kayleb'in kurduğu Chanel One tüm dünya’da dans partilerinin gediklisi, 25 yıldır roots & culture türünde reggae'nin en çok dinlenen sound system'i olarak anılıyor.İki kişilik görsel/işitsel performansları ile Jetlag günün bir diğer sürprizi. Soundsystem sahnesinde ise albümlerini duyurma hazırlığında olan Komadub prodüksiyonlarını çalacak.

15 Eylül Cumartesi

Cumartesi günü reggae, ska ve dub günü. Come Again, Neşeli Milis ve Matruska gibi yerli grupların ardından konuklarımız İngiltere, Almanya ve Jamaika'dan.“No, no, no... You don't love me, yes I know noooow” sözleriyle gencini yaşlısını dans pistinin tutsağı yapmış Jamaikalı Dawn Penn var sahnede. Dawn Penn'e İngiltere'nin vazgeçilmez backing band'i Friendly Fire eşlik edecek.

Öncesinde Lion Art ve Tomlin Mystic de Friendly Fire Band'in kıdemli askerleri olarak bizleri vokalleriyle reggae'nin köklerine giden bir yolculuğa çıkaracaklar. Jamaikalı sanatçı Skarra Mucci ve ekibi Soulforce da Cumartesi gecesinin yıldızlarından. Raflara çok yakın zamanda yeni bir albüm ekleyen Skarra Mucci'nin tanıdığımız tüm reggae riddim'leri üzerinde Avrupa reggae listelerinin üst sıralarına oturmuş hit parçaları bulunuyor.

Baykuş Plajı’nı başından sonuna kadar sallayacak bu isimlere finalde dub ordusu ses bükücü kadrosundan Vibronics'in ta kendisi Steve Vibronics ve sağrısında bilindik yanık sesli vokali Madu Messenger katılıyor. Kumsaldaki soundsystem sahnesinin sürprizi ise dijidub prodüksiyonlarıyla 12m³ olacak.

16 Eylül Pazar

Uzun süren Cumartesi gecesinin yorgunluğunu İstanbul reggae sahnesinin vazgeçilmez dj/selector'ları ile atacağız. Ayrıca üç gün boyunca plajda yayın yapacak sahnede Dread Culture Soundsystem ve 12m³ soundsystem ağır siklet güç birliğine kulak kabartabilirsiniz.

Üç gün boyunca reggae, ska, dub, jungle seçkileri ile SirenFest kabinlerinde yer alacak Dj / Selector ler ise şöyle: 12 m³ feat. J-Bro (Dubplate Selection), Alpha Dub, Best Kept Secret, BexSub, Boss DJ, Corto Ramirez, Cünort, Dub Field, Dubylon, Flatliners, Jahlama, Jahman, Jam Jah Soundsystem (Birmingham), Jojo Banton, Jr. Sensimillia, Jr.Karakusu, King Seroman, Lady Kadijah, Mahi, Mojahfire, Monomixer, Naranjaman, Nayah Soundsystem, New School Bandits, Organica, Pnar Zenci, Radio Pangea, Radyo SU, Ras Hekimjah, Ras Memo, Rastapan, Samity (Bulgaria), Sedub, Selekta Budala, Selekta Firuzaga, Selekta Genjah, Sista Aloha, Timo, T-Red, Vadav Selector.

SirenFest Ana Sahne

Dawn Penn (Jamaika)
Congo Natty (İngiltere)
Tenor Fly (İngiltere)
Channel One Soundsystem (İngiltere)
Skarra Mucci & Soulforce (Jamaika/Almanya)
Vibronics ft. Madu Messenger (İngiltere)
Friendly Fire Band ft. Lion Art & Tomlin Mytic
Sattas (Türkiye)
Come Again (Türkiye)
Neşeli Milis (Türkiye)
Matruska (Türkiye)
Komadub (Türkiye)
Dread Culture & 12m³ Soundsystem (Türkiye)
Nayah Soundsystem (Türkiye)

Özel aracınız ile geliyorsanız, Maslak Sarıyer yönünde devam ederken Kilyos okundan sapmalı, Kilyos'a vardığınızda Kısırkaya tarafına dönmelisiniz. Baykuş Plajı oklarını takip ederek Polis Okulu'nun hemen yanından plaja inebilirsiniz. Toplu taşımayı tercih ediyorsanız metro ile Hacıosman durağına kadar gelin. İETT'nin 152 numaralı otobüsüne (Sarıyer- Kısırkaya) binin ve Polis Okulu durağında inin. Okulun hemen yanında giriş kapımızı göreceksiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT