Şirin Pancaroğlu - Cafe Tango

Tarihler: 25 Aralık 2010 Cumartesi ~ 25 Aralık 2010 Cumartesi - Saat: 15:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: Tam: 28,00 TL, Öğrenci: 13,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve İş Sanat Kültür Merkezi gişe

Adres: İş Kuleleri 34330 Levent İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2010 ~ Ara 25, 2010

ŞİRİN PANCAROĞLU
CAFE TANGO
25 Aralık 2010 20:00

Klasik müziğin yanı sıra dünya müziklerine olan tutkusunu bugüne kadar çeşitli işbirlikleriyle sahneye taşıyan Şirin Pancaroğlu, Cafe Tango adlı projeyle son on beş yıllık bir birikimin, bir rüyanın ürünüyle müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

Bugüne kadar konserlerinde az bilinen tangolara da yer veren sanatçı, Cafe Tango’da, tangoyu Arjantin ve Türkiye kollarıyla kucaklamakta. Eskiden yeniye uzanan zengin bir yelpazede sözlü, enstrümantal ve danslı tangolarda sanatçının bir de 1. Dünya Savaşı yıllarında Kayseri Develi’den kalkıp Buenos Aires’e giderek orada birkaç yıl yaşayan büyükbabasının hikayesi adeta yankılanıyor. Valsl, milongal, tango ve candombe gibi türlerin çok renkliliği içinde hayata geçen Cafe Tango’da, Şirin Pancaroğlu, farklı kulvarlarda müzik yaptığı müzisyenleri de buluşturuyor.

İstanbul’da yaşayan Arjantinli gitarist Ricardo Moyano ve bandoneon üstadı Carlos Gustavo Battistessa, flütist Elif Yurdakul ve viyolacı Evrim Baştaş, arpist Meriç Dönük bir yanda, Türkçe tangolarda ses sanatçısı Dilek Türkan, basta Yaz Baltacıgil ve danslarda Melin & Selim çifti minimal teatral öğeler içeren bu çok hareketli dinletide yerlerini alıyorlar.

Gecede dünya prömyeri gerçekleştirilecek olan Cafe Tango gösterisinde Salgan, Piazzolla, Discepolo, Bardi, Gardel ve Pugliese’nin tangolarının yanı sıra unutulmaz Türkçe sözlü tangolarseslendirilecek.

Cafe Tango Arp Sanatı Derneğinin 2010 İstanbul Avrupa Kültür Başkenti Ajansı desteğiyle gerçekleştirdiği “Arp ile Her Telden!” projesinin kapsamında hazırlandı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT