Şirin Pancaroğlu & Yinon Muallem

Tarihler: 12 Şubat 2009 Perşembe ~ 12 Şubat 2009 Perşembe - Saat: 20:30

Yer: FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü

Nereden Alınır: www.fmv.edu.tr

Adres: Nişantaşı Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2009 ~ Şub 12, 2009
ETNİK VE KLASİK MÜZİĞİN BULUŞMASI
ŞİRİN PANCAROĞLU & YİNON MUALLEM – TELVETEN

Feyziye Mektepleri Vakfı , eğitim dışında sosyal ve kültür-sanat alanlarında da faal olmakta, elindeki her türlü olanağı toplum yararına kullandırmaktadır. Bu çabasını destekleyen bir yaklaşımla okullarındaki eğitimin bir parçası olarak öğrencilerine arp çalma fırsatı veren, bu konuda ders alma imkanı sağlayan ilk ve tek okul FMV Erenköy Işık İlköğretim Okulu olmuştur. Türkiye’nin tanınmış arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu tarafından verilen arp dersleri öğrenciler tarafından yoğun ilgi görmektedir.

Okulumuzda usta öğretici olarak çalışan Şirin Pancaroğlu ile Türkiye’de yaşayan İsrailli besteci ve perküsyoncu Yinon Muallem’in yeni albümleri Telveten, Şubat ayından itibaren KAF Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alıyor. Etnik ve klasik müziğin buluştuğu bu sıradışı albümde, anne olduktan sonra ilk albüm çalışmasını gerçekleştiren Şirin Pancaroğlu’nun klasik Batılı tarzı ile Yinon Muallem’in Doğulu perküsyonu, yenilikçi ve büyülü bir tını oluşturuyor. İkili, barok müzikten Arjantin tangosu ve İspanyol klasik müziğine; Yinon Muallem’in orijinal bestelerinden Türk halk müziği ve Azeri müziğine kadar uzanan geniş bir yelpazedeki farklı müzik türlerinden seçilmiş zengin bir repertuvar seslendiriyor. İran Tebriz’den Arslan Hazreti’nin de Azeri kemançede eşlik ettiği Telveten, müzikseverleri keşif dolu yeni bir serüvene davet ediyor.

Bu albümün ilk konserine FMV Işık Okulları ev sahipliği yapıyor. 8 Şubat 2009 tarihinde piyasada olacak albüm için Şirin Pancaroğlu ve Yinon Muallem 12 Şubat 2009 Perşembe günü FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü Muvaffak Benderli Konferans Salonu’nda bir konser verecekler. Saat 20:00’de kokteyl ile başlayacak olan gece 20:30’da konser ile devam edecektir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT