Skream feat. SGT Pokes

Tarihler: 16 Şubat 2013 Cumartesi ~ 16 Şubat 2013 Cumartesi Saat: 22:00

Yer: The Hall

Ücret: Ayakta - İNDİRİMLİ DÖNEM 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve The Hall gişe

Adres: Küçük Bayram Sokak No.7 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Web: http://http://www.thehallistanbul.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2013 ~ Şub 16, 2013

Dubstep’in Mucidi Skream, MC SGT Pokes İle The Hall’da!

Geçtiğimiz yıllarda ön plana çıkan dubstep türünün mucidi olarak görülen İngiliz prodüktör Skream, Skream featuring SGT Pokes performansı ile 16 Şubat’ta ilk kez The Hall’da sahne alacak.

Asıl adı Ollie Jones olan Skream, çalıştığı plak dükkanında müzik tutkusuna karşı çıkamayarak başladığı çalışmaları ile birlikte 17 yaşında müzik kariyerine adım attı. 2005 yılında yayınladığı “Midnight Request Line” parçasıyla The Guardian ve Pitchfork tarafından dubstep’in en çarpıcı isimlerinden biri olarak ilan edildi. 2006 yılında ilk stüdyo albümü “Skream!”i takiben 2007 yılında prodüktörlük marifetleriyle BBC Radio 1’ın Essential Mix’inde yer alarak ününe ün katan sanatçı, 2009 yılında La Roux ve Bat for Lashes’ın şarkılarına remix yaptı. Skream’in 2010 yılında yayınladığı “Out of the box” albümü ise yine müzik kritikleri tarafından olumlu yorumlar aldı. Benga ile verdikleri performansları ile BBC’yi etkileyen ikili, “In New DJs We Trust”ta Alex Metric’in yerini aldıktan  sonra radyodaki başarısı sayesinde BBC Radio 1’da radyo programı yapmaya başladı. 

Sert melodilerden yumuşak ritimlere doğru geçiş yapan Skream, MC SGT Pokes ile birlikte son zamanların yükselen müzik türü olan dubstep ruhunu The Hall’da hissettirmeye hazırlanıyor!


Warm-up & after party: Mabbas, Naive & GGman

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

- Kapı açılış: 22:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT