Skrillex

Tarihler: 23 Ocak 2015 Cuma ~ 23 Ocak 2015 Cuma 22:00

Yer: Garajistanbul

Ücret: 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2015 ~ Oca 23, 2015

FG 93.7 gururla sunar... Skrillex, 30 Ocak 2015 gecesi ilk kez Türkiye'de!

Dünyanın en büyük dans müziği ikonu Skrillex, kendisini uzun zamandır bekleyen Türk hayranlarıyla ilk kez FG 93.7 ve Beat The Night farkıyla buluşuyor.

Skrillex, Türkiye'deki ilk şovunda gerçek hayranlarına yakın olmak isteyerek garajistanbul'da sahne alıyor.

Biletler 5 Ocak 2015 Pazartesi günü saat 11:00'da satışa sunulacak.

Dubstep, Electro, Glitch ve henüz tanımlanamamış türlerin karışımından oluşan müzikal dünyasıyla Skrillex, alışılagelmiş kalıpları ve müzikte kısıtlamaları reddeden yeni jenerasyonun öncüsü ve en büyük ilham kaynağı oldu.

Skrillex, ezber bozmaya Beatport'ta ilk kez dubstep tarzında bir parçanın 1 numaraya çıkmasını sağlayarak başladı. Scary Monsters and Nice Sprites adı aynı albümden farklı parçalar Dubstep, Electro House ve Progresive House listelerinde 1 numaraya çıktı. 9 parçalık albümdeki 8 parça farklı tarzlarda ilk 10'a girdi. Yeraltında yarattığı depremin etkisi hala sürerken, Black Eyes Peas, Lady Gaga, ve La Roux gibi pop müzik yıldızlarına yaptığı ve orijinallerinden daha büyük başarılar elde eden listebaşı remix'lerle tüm müzik dünyasının gidişatını değiştiren 1988 doğumlu Sonny John Moore, 2012 yılında 5 dalda aday gösterildiği Grammy Ödüllerinden 3 ödülle ayrılmıştı. Skrillex, 2013 yılında kazandığı 3 ödülle birlikte bugüne kadar toplam 6 Grammy Ödülünü evine götürdü. Ayrıca MTV tarafından "yılın en iyi elektronik dans müziği sanatçısı" seçildi.

Skrillex'in ilk stüdyo albümü Recess, sıradışı Itunes ve Google Play promosyonlarıyla muazzam bir dijital satış başarısı yakalarken, fiziksel CD satışlarındaysa ilk hafta Billboard 200 listesine 4. sıradan girdi. Recess albümü, Türkiye'de FG 93.7 desteğiyle satışa sunulmuştu.

#SKRILLEXistanbul

- Sadece web sitemizden satış gerçekleştirilecektir.
-  Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
-  E-mail adresinize gönderilecek olan PDF biletin çıktısını alarak etkinliğe giriş yapabilirsiniz. PDF bilet çıktısı olmadığı takdirde referans numarası ile etkinliğe giriş yapılamayacaktır.
-  Etkinlik biletleri (PDF bilet) kişiye özeldir, devredilemez.
-  Her kişi en fazla 2 adet bilet satın alabilir. 2 adet ve üstü bilet alan kişilerin bileti iptal edilecektir.
-  18 yaş sınırı vardır ve kimlik kontrolü yapılacak ve bu kural istisnasız uygulanacaktır. Yanında yasal olarak geçerli bir kimliği bulunmayan bilet sahipleri etkinliğe katılamayacaktır.
-  Organizatör, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.
-  Organizatör, bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT