Skull Candy RNB HipHop Party

Tarihler: 04 Haziran 2010 Cuma ~ 04 Haziran 2010 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Rıddım

Ücret: Ayakta: 30,00 TL, Stand (5 kişilik): 350,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Rıddım

Adres: Sıraselviler Cad. No: 53/A Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 27 23 / 0530 401 14 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2010 ~ Haz 4, 2010

2010’un en iddialı ve 10. yılını kutlayan Türkiye’nin ilk ve en büyük RnB – HipHop clubü RIDDIM haftanın her gecesi muhteşem partiler ile sizleri eğlendirmek ve dans ettirmekten onur duyar.

4 Haziran Cuma gecesi, SkullCandy “Kafatasınız için adrenalin!” sloganı ile doğan kulaklıkları ile dünyayı sarsan SkullCandy partisini kaçırmayın! İstanbul`un en renkli eğlence mekanı RIDDIM’da, Cuma gecesindeki unutulmayacak partide Skullcandy kulaklık, Etnies ayakkabı ve Freedom mağazasından verilecek sürpriz hediyeleri kaçırmayın !!

2009 yılı içerisinde RIDDIM’da dünyaca ünlü RnB - HipHop starları ve onbinlerce müziksever ağırlandı. Ja Rule, Busta Rhymes, LiL Jon ve PitBull gibi dünya starları sizler için unutulmaz konserler verdi. Ve şimdi RIDDIM yenilenen dekoru, lüks VIP asma katları, en kaliteli ses-ışık sistemi ile karşınızda.

Türkiye`nin önemli ve başarılı RnB HipHop Djleri DJ ICE ve DJ VOLKAN`ın eşsiz performansları, olağanüstü ambiyans, mc ve beatbox şovları, ışık şovları, dansçı kızların gösterileri, breakdans şovları ve sürprizler eşliğinde Beyoğlu’nun en iyi ve en büyük kulübü RIDDIM’da gerçekleşecek.

SkullCandy Hakkında:
Skullcandy kulaklıkları ”Kafatasınız için adrenalin!” sloganıyla doğdu.. Bu özel markanın koleksiyonları Alternatif Müzik ve Snowboard, Surf, MotoX, Skateboard, BMX gibi extreme sporların yaşam tarzından alınan ilhamla oluşturuluyor. Skullcandy koleksiyonu kulak içi kulaklıklardan DJ kulaklıklarına kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip. Skullcandy kulaklıklarının en önemli özelliği ise, ses kalitesini son derece çarpıcı görsel ve fonksiyonel tasarımlarla buluşturması. Paul Frank gibi dünya çapındaki tasarımcıların elinden çıkıyor Skullcandy’ler. Ayrıca, Snoop doggy dog, Metallica gibi kendi alanlarının bir numarası olan bir çok müzik grubu ve müzisyen adına özel modeller çıkartıyor Skullcandy. Bu anlamda, olağanüstü sporculardan, müzisyenlerden ve DJ’lerden oluşan son derece saygın bir takımı var.
Ayrıca 4 Haziran gecesi; sponsor firmalardan hediyeler kazanma şansının yanı sıra, dilerseniz sigara içilebilen boğaz manzaralı terasımızda eğlencenize devam ederek arkadaşlarınızla doyasıya eğlenebilirsiniz.

Loca ve Standlarda kendinizi rahat hissedeceğiniz, unutulmaz geceler yaşayacağınız yılların RnB kulübü RIDDIM’da olacak bu muhteşem eğlence için elinizi çabuk tutmalısınız !!
http://www.riddim.com.tr
http://www.etniesturkey.com
http://www.freedomsports.net
http://www.skullcandytr.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT