Social Inclusion Band Sevgililer Günü nde Babylon da!

Tarihler: 14 Şubat 2010 Pazar ~ 14 Şubat 2010 Pazar - Saat: 20:00

Yer: Babylon

Ücret:

Nereden Alınır: www.myspace.com/socialinclusionband, www.socialinclusionband.org, www.duslerakademisi.org

Adres: Şehbender Sokak Asmalımescit, İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 287 88 16

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2010 ~ Şub 14, 2010
Düşler Akademisi müzik atölyelerinde eğitim gören engelli ve sosyal dezavantajlı gençlerin, profesyonel müzisyenlerle bir arada sahne aldığı Social Inclusion Band üçüncü konserini; 14 Şubat Sevgililer Günü nde gerçekleştirecek. Sevgililer Günü nde bir fark yaratmak için Babylon dayız!

Düşler Akademisi nin Herkes için Müzik! sloganıyla yola çıkarak dezavantajlı gençleri profesyonel sanatçılarla beraber sahneye çıkarmayı hedefleyen Social Inclusion Band, yoluna Babylon da devam ediyor.

14 Şubat Sevgililer Günü nde Beraberiz

14 Şubat Pazar akşamı Babylon da folk konseptiyle düzenlenecek konser, etnik müzik tarzının en başarılı gruplardan biri olan Kolektif İstanbul un katılımıyla gerçekleşecek. Farklı coğrafyalardan beslenen müzisyenleri bir araya getiren Kolektif İstanbul, Anadolu ve Balkanların müzikal çeşitliliğini yansıtma hedefiyle, büyük bir hayran kitlesine ulaşıyor. Kolektif İstanbul, konserlerinde yaptığı doğaçlama sürprizleriyle de ön plana çıkıyor.

Kolektif İstanbul& Social Inclusion Band

Kaval, gayda zurna, bağlama, klarnet, saksafon, tuba ve vurmalı sazlardan oluşan gruba Düşler Akademisi öğrencileri eşlik edecek. Bu iki grubun enerjilerini birleştirerek verecekleri konser, seyircilere geleneksel müziklere dayalı yepyeni yorumlarla dolu bir müzik şöleni yaşatacak.

En Duyarlı Sevgililer Günü programı

Konsere Sevgililer Günü ruhunu sıradan programlarla geçiştirmek yerine, keyifli bir farkındalık atölyesi& konserinde eğlenmek isteyen herkes davetli.

Sevgilinizle ya da sevgilisiz, 14 Şubat ta Babylon a gelin ve bu müthiş müzik ziyafetini ve enerjiyi birlikte yaşayalım.

Konser Öncesinde Yapılan Atölye Çalışmalarını da Kaçırmayın!

Proje kapsamında, konserlerin yanı sıra farkındalık atölyeleri gerçekleştirilecek. 14 Şubat Pazar günü saat 15:00te gerçekleşecek olan Görme Engelli Simulasyonuna hayatı farklı bir şekilde algılamak isteyen herkes davetli.

Atölye çalışmalarına katılmak için 0212 287 88 16dan kayıt yaptırmanızı rica ederiz.

Social Inclusion Band Vol:3
Workshop Görme Engelli Simulasyonu: 15.00-17.00
Konser Social Inclusion Band Vol:3 20.00-22.00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT