Social İnclusion Band

Tarihler: 25 Aralık 2012 Salı ~ 25 Aralık 2012 Salı 22:00

Yer: İstanbul Bronx

Ücret: Ayakta - Tam: 20.00 TL Öğrenci: 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve İstanbul Bronx gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2012 ~ Ara 25, 2012

Social İnclusion Band İstanbul Bronx Sahnesinde Müzikseverlerle Buluşuyor!
Social İnclusion Band, on iki yıldır engelli ve sosyal dezavantajlı gençlerin hayata eşit katılımı için kültür, sanat, eğitim ve spor projeleri üreten Alternatif Yaşam Derneği’nin (AYDER) Düşler Akademisi bünyesinde gerçekleştirdiği yenilikçi ve sosyal girişimci bir alt projesidir. Social Inclusion Band, dünyanın çeşitli ülkelerinden toplumsal duyarlılığa sahip sanatçıların farklılıkları desteklemek, dezavantajlı grupları hayata dahil etmek için bir araya gelerek farkındalık yaratmayı amaçladığı uluslararası bir sosyal sorumluluk projesidir. 

Social Inclusion Band adından da anlaşıldığı üzere evrensel bir dilde ve kültürler arası köprü kurmak amacıyla yola çıkmış bir düşüncenin ürünüdür. Engelli ve sosyal dezavantajlı gençler için yepyeni bir dünyanın kapılarını açan Düşler Akademisi bünyesinde yetişmiş yetenekli gençler ve profesyonel müzisyenlerin bir araya geldiği Social Inclusion Band, 2010’dan bu yana Akbank Sanat Caz Festivali, Rock’n Coke, Efes One Love gibi pek çok festivalde ve İstanbul’daki çeşitli mekanlarda sahne alan almanın yanı sıra, Cahit Berkay, Babazula, Bengü, Şebnem Ferah, Hayko Cepkin ve Can Bonomo gibi birçok müzisyen ve grup ile aynı sahneyi paylaştı.

“Music for All" sloganıyla yola çıkan Social Inclusion Band, yeni döneme İstanbul Bronx’da merhaba diyor. 13 Kasım 2012 Salı saat 20.00'de, Social Inclusion Band sizi yepyeni kadrosu ve yepyeni repertuarı ile sallamaya hazırlanıyor. Social Inclusion Band, ilk konserinde konuk sanatçı olarak Selen Servi’yi ağırlayacak.

Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra, sahne çalışmalarının yanı sıra 2010 yılında İskender Paydaş'ın müzik direktörlüğünde ilk albümü "Göze Aldım"ı çıkaran Selen Servi ile Social Inclusion Band’in yolları 2011 yılında kesişti. Yaptığı televizyon ve radyo programlarının yanı sıra sosyal içerikli projelerde de yer alan Selen Servi, kendisine ait bir şarkıyı, işaret dili ile yorumlayarak, Social Inclusion Band ile sahneye taşıdılar.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış 22:00 Konser 23:30
- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT