Sokak Lambası

Tarihler: 24 Eylül 2015 Perşembe ~ 24 Eylül 2015 Perşembe 22:00

Yer: Kılçık Mekan

Ücret: 1. Kategori - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Karadut Sok. No:14/1 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0538 986 7373

Web: http://http://tiyatrokilcik.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2015 ~ Eyl 24, 2015

Alternatif rock grubu Sokak Lambası, 24 Eylül'de Kılçık Mekan'da sahne alıyor.

2014 yılında kurulan Sokak Lambası, Onur Olgun, Deniz Unay, Hürşah Utku Kaya, Okan Utlu ve Uğurcan Çakar'dan oluşmuştur. Birçok mekan ve açık hava etkinliklerinde sahne alan grup, 2015 yılında yenilenen kadrosu ve yeni besteleriyle çalışmalarına devam ediyor.                                                                       
Grup üyeleri:
Onur Olgun - Solist: İstanbul doğumlu sanatçı müzikle ilgilenmeye genç yaşlarda başladı. Lise yıllarında Mimar Sinan Opera bölümü mezunu şan öğretmeni Erkut Cantürk ile şan eğitimine başladı. Aldığı dersler neticesinde Zonguldak Bülent Ecevit Devlet Konservatuvarında Opera bölümünü kazandı. İrili ufaklı birçok grupla sahneler yapan sanatçı Art Akademi Bale, Dans ve Müzik Okulu'nun birçok ilde gösterimini yaptığı Notre Dame De Paris Müzikali'nde yer aldı. Opera eğitimine devam eden sanatçı aynı zamanda da Sokak Lambası grubunun solistliğini üstlenmiş durumda.

Deniz Unay - Gitar, Vokal: Çocuk yaşlarda gitar çalmaya başlayan sanatçı bu zamana kadar birçok grupla sahnelerde yer aldı. Son yıllarda İstanbul'un çeşitli mekanlarında müzik yapan sanatçı şuan Sokak Lambasında müzik hayatına devam ediyor.

Hürşah Utku Kaya - Bateri: Sanatçı 87 Tunceli doğumlu. İlk ve Orta  okulu doğduğu yer olan Tunceli'de tamamladıktan sonra Mersin'e taşındı. 2000'li yılların başında perküsyon çalmaya başladı. Mersin'de çeşitli gruplarla sahne aldı. Yine aynı yıllarda bateri çalmaya başladı. 

Okan Utlu - Klarnet: İskenderun doğumlu sanatçı 2007 yılında müzikle ilgilenmeye başladı. 2010 yılında klarnet ile müzik hayatına devam etti. Yıllarca birçok mekanda sahneler yapan sanatçı profesyonel eğitim almak için 2012 yılında İstanbul'a yerleşti. Burada dönem dönem alternatif gruplar ile sahne aldıktan sonra şuanda Evet Ne Söylüyoduk ve Sokak Lambası gruplarıyla klarnetist olarak müzik hayatına devam ediyor.

Uğurcan Çakar - Perküsyon: 1991 İzmir doğumlu Çakar, müzik hayatına ilkokul yıllarında bağlama çalarak başladı. Lise yıllarında perküsyona geçti. Bu yıllarda İzmir'in birçok yerinde kafe ve bar sahnelerinde yer alan sanatçı yine aynı yıllarda Grup Yeldeğirmeni ile müzik hayatına devam etti. Grup Yeldeğirmeni ile birlikte İzmir içi ve dışında sayısız konser verdikten sonra 2015 yılı başında İstanbul'a geldi. 

Burçin Cingöz -  Gitar, Vokal : 1993, İstanbul doğumlu olan Burçin, 9 yaşında ailesinin desteği ile bağlama kursuna başladı, daha sonra lise yıllarında Selim Işık'tan gitar dersleri aldı ve çeşitli etkinliklerde yer almaya başladı. Lise mezuniyetinin hemen ardından Sertab Erener, Ajda Pekkan gibi önemli isimlerin jüri olarak yer aldığı Star Akademi adlı yarışmaya katılıp ilk büyük sahne deneyimini kazandı. Üniversiteye başladığı ilk zamanlarda By the Way isimli Pop-Rock grubunun solistliğini yapan Burçin, şimdilerde Sokak Lambası grubunun gitar-vokal üyesi olarak karşımıza çıkıyor.

- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT