Soul Clap

Tarihler: 12 Nisan 2014 Cumartesi ~ 12 Nisan 2014 Cumartesi 23:00

Yer: Propaganda

Ücret: 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. İstiklal Cad. Suriye Psj. No:166 – 10 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2014 ~ Nis 12, 2014

Dans müziğine dair bildiğiniz ne varsa unutun! Boston'un efsanevi ikilisi Soul Clap, ezber bozacak bir gece için 12 Nisan'da Propaganda kabininde...

Müzik prodüksiyonunun her adımına hakim, performanslarını sıradan bir geceden unutulmaz bir deneyime dönüştürmeyi başaran, durmaksızın değişen ve değiştikçe takipçilerini kendine defalarca kez daha hayran bıraktıran Boston-menşeli ikili, henüz çocukluk yıllarından itibaren dans müziğine karşı büyük bir hayranlık beslemeye başladı. İlerleyen yıllarda yalnızca Amerika'nın değil, Avrupa ve Asya'nın da öncü mekanlarında kabini devralan Soul Clap, kendi prodüksiyonları, özel editleri ve Metronomy, Little Dragon ve Robert Owens gibi isimler için hazırladıkları çok konuşulan remix'lerle yerini sağlamlaştırdı. İnsanları eğlendirmenin yanı sıra, bilginin paylaşılması gerektiğine de inanan Soul Clap, workshop'lar, söyleşiler ve beklenmedik anda tarihin tozlu sayfalarından çıkartıp günümüze getirdikleri unutulmaz klasiklerle kendi dünyalarını dinleyicileriyle paylaşmaktan çekinmedi. 2012'de uzun süredir büyük bir merakla beklenen ilk lp'leri Efunk: The Album'ü yayınlayan ikili, elektronik müzik sahnesinin en ilham verici ve üretken ekiplerinden biri olarak kabul ediliyor.

Her daim sınırları zorlayan ve dinleyicilerini zaman ve mekan algısının ötesinde bir yolculuğua çıkaran Soul Clap'in bu kusursuz deneyimi öncesinde, kabin Propaganda resident'larından Indhira'ya emanet... Tıpkı Soul Clap'in dediği gibi; "zihninizi özgür bırakın, diğer uzuvlarınız da sizi takip edecektir."

Warm-up: Indhira

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT