Sound Of Ink

Tarihler: 24 Eylül 2017 Pazar ~ 24 Eylül 2017 Pazar 24 Eylül 2017 16:00

Yer: IF Performance Hall Beşiktaş

Ücret: 1. Kategori - 44.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2017 ~ Eyl 24, 2017
Tattoom Gallery'nin seçkin dövme sanatçılarının dövme performanslarını canlı sergileyeceği, Aksak ve Style-İst'in DJ performansları ile renk katacağı "Sound Of Ink" 24 Eylül Pazar IF Performance Hall Beşiktaş'ta!

Kapı Açılış: 16.00
Dövme için çekiliş: 16.00-18.00
DJ ve Dövme performansları: 18.00

Tattoom Gallery'nin vizyonu ve misyonu
Tattoom Gallery dövme sektörü içindeki özellikle hizmet alanını tamamen kapsayan ve tek çatı altında toplamayı hedefleyen markadır. Markanın arkasında ise dövmecilik sektörü içinde yıllarca bulunmuş tecrübeli ve kaliteye önem veren bir ekip bulunmaktadır.

Tattoom Gallery , müşterilerin dövme sanatı bilincinin oluşmasından  dövme sanatçısının hizmet, kalite,sunum, müşteri ilişkileri, reklam, sosyal medya, teknik konular, PR vb konularda bilinçlenmesine kadar olan sürecin içinde yer almakta, hatta merkezi bir rol oynamaktadır. Her iki tarafında danışmalığını gören bir çeşit toplanma,hizmet alma ve dağıtım merkezi görevini almaktadır.      

Ulusaldan uluslararası kapsam içinde doğru ve bilinçli müşterinin, yine doğru sanatçıya ulaşması sağlanmaktadır. Ayrıca sanatçıların da mevcut imkanlardan faydalanması, PR desteklerine sahip olması, gelişim eğitimlerine katılabilmesi,ticari destekler, sponsorluklar ve benzeri imkanlar ulaşması bu sayede mümkün kılınmaktadır.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kapı açılış saati : 16:00- Konser saati : 18:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT