Soweto Gospel Choir

Tarihler: 03 Aralık 2010 Cuma ~ 03 Aralık 2010 Cuma - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 77,00 TL - 66,00 TL - 50,00 TL- İndirimli: 40,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve İş Sanat Kültür Merkezi

Adres: İş Kuleleri 34330 Levent İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2010 ~ Ara 3, 2010

Yılbaşı Konseri: Soweto Gospel Choir

İş Sanat bu sezon yılbaşını Afrika’nın geleneksel sesleriyle karşılıyor. Konserin konuğu eşsiz ve ilham dolu Afrika gospel müziğini onurlandırmak üzere kurulan Soweto Gospel Choir.

İnancın neşesini müzik aracılığıyla tüm dünyada dinleyiciler ile paylaşmaya kendini adayan topluluk, Afrika’nın rengârenk ses paletini gospel müziğinin ruhani tınılarıyla birleştiren 26 pırıl pırıl sesten oluşuyor. 2002 yılında çıkan ilk albümleri “Voices of Heaven” yayınlandıktan üç hafta sonra billboard listelerinin 1 numarasına yerleşti. 2003’te Avustralya’nın en prestijli sahne sanatları ödülü olan Helpmann ödülünün yanı sıra en iyi koro ve en iyi uluslararası koro kategorilerinde Amerikan Gospel Music ödülüne layık görüldüler. Gospel’in yanı sıra reggae, negro spirituals ve Amerikan popüler müziklerini de Afrika kökleriyle harmanlayan Soweto Gospel Choir Blessed ve African Spirit albümleriyle üst üste “En İyi Geleneksel Dünya Müziği” dalında Grammy ödülüne layık görüldü. 2008 yılında Live at the Nelson Mandela Theatre adlı albümleriyle “En İyi Çağdaş Dünya Müziği” dalında Grammy kazanan ve böylece toplamda üç Grammy sahibi olan topluluk bugüne kadar Carnegie Hall, Sydney Opera House, The Nelson Mandela Theatre ve Royal Festival Hall gibi prestijli salonlarda Celine Dion, Brian May ve geçtiğimiz aylarda İstanbul’da konser veren U2 gibi ünlü isimlerle de birlikte sahne aldı.

Renkli kostümleri ve içten müzikleriyle tüm dünyada seyircileri yakalamayı başaran ve izleyenlerin üzerinde müthiş bir etki bırakan Soweto Gospel Choir neşe ve enerji dolu sahne performansıyla bu konserde sizi de kendilerine hayran bırakacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT