Stephanos Thomopoulos Piyano Resitali!

Tarihler: 30 Ekim 2013 Çarşamba ~ 30 Ekim 2013 Çarşamba 19:00

Yer: Sismanoglio Megaro

Ücret: Ücretsiz

Adres: İstiklal Caddesi, No: 60, 34433, Galatasaray-Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0 212 244 9335

Web: http://www.mfa.gr/turkey

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 30, 2013 ~ Eki 30, 2013

Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğu’nun Sismanoglio Megaro binası 30 Ekim saat 19.00’da Stephanos Thomopoulos’u ağırlıyor.

Selanik doğumlu Stephanos Thomopoulos, Kölnde Musikhochschule, Paris Conservatoire National Superieur ve Amsterdam Konservatuarında eğitim gördü. Jacques Rouvier, Domna Evnouhidou ve Marie-Françoise Bucquet gibi hocalardan ders alırken, Aldo Ciccolini ve DmitriBashkirov gibi büyük müzik isimleri kendisine rehberlik etti. Eğitimi süresince birçok ödül kazanmıştır (Yamaha Music Foundation, Holland Music Sessions, Maria Canals, Helexpo, ?lexandra ?rianti, A.G. Leventis).

Birçok Avrupa ülkesinde, ABD’de Güney Amerikada ve Japonyada konserler vermiştir. Birçok defa Atina ve Selanik Müzik Köşkünde, Amsterdam Concertgebouw ve Salle Gaveau, Orsay Müzesi Oditoryumunda, Unescoda, Hotel National des Invalides, Pariste  Cite de la Musique ve Antik Epidavros tiyatrosunda konserler vermiştir. Solist olarak, Atina ve Selanik Devlet Orkestralarında, Belgrad Devlet Orkestrasında, Atina Kamerata’da, Netherland Chamber Orchestra, Odessa Filarmoni Orkestrasında, Kıbrıs Devlet Orkestrasında, Yunan Devlet Radyosu Orkestrasında, Renkler Orkestrasında ve Kahire Opera Orkestrasında yer almıştır. İtalyan kulumu CIMA için gerçekleştirdiği diskografide Hatzidakinin eserlerine, Mécénat Musical de la Société Générale için Scriabin ve Fondation Meyer için ise Xenaki’nin eserlerine yer vermiştir.Eylül 2010dan beri Nikaia Devlet Konservatuarında eğitim görevlisidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT