Stereo Express Live Ft. Sakso (Burlesque Musique, Love Matters)

Tarihler: 07 Kasım 2014 Cuma ~ 07 Kasım 2014 Cuma 22:00

Yer: Cue İstiklal

Ücret: Ayakta - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. No:38 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 760 2092

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 7, 2014 ~ Kas 7, 2014

Elektronik müziğin eğlence ve keyif elçisi, Belçika’nın yurt dışına açtığı en güçlü yetenek, Stereo Express ve Saxo 7 Kasım Cuma gecesi canlı performansıyla Cue Istiklal'de.

Kendi kaderinle karşılaşmak için, özgürlüğünün farkına varman gerekir.

Belçikalı DJ ve yapımcı Stereo Express için de müzik sadece özgürlük değil, aynı zamanda tutku ve hedef. Ülkesinden onunki gibi hızlı yükselişi deneyimlemiş çok az insan var. 2010’dan bu yana, Stereo Express hem Belçika’nın yurt dışına açtığı en güçlü yetenek, hem de elektronik müziğin eğlence ve keyif elçisi oldu.

1980’de Ghent’e dünyaya gelen Stereo Express, akordeon çalan dedesi ve ressam annesi ile büyür. Genel olarak sanat ve seslerin büyülü dünyası, hayatında en az trans müziğin yükselişte olduğu memleketi Belçika kadar rol oynar. İlgisi American Acid House’un Avrupalı versiyonu olan New Beat’e doğru kayarken, Stereo Express 14 yaşında DJ’lik yapmak başlar. 80’lerin ruhundan ve 90’ların albenisinden etkilenirken, plaklara karşı gün geçtikçe büyüyen ilgisiyle yirmili yaşlarının ortasında tech ve minimal house’a olan aşkını ortaya koyan eserlerini yayınlamaya başlar.

Stereo Express, ilk single’larından biri olan “La Vie En Rose” ile sadece house müziğin hayat dolu, neşe saçan vizyonuna dayanmakla kalmaz, aynı zamanda kendini Avrupa çapında birçok sahneye çıkaracak inanılmaz bir hit yaratır. “Shadoorack” ve Euryhtmics cover’ı “Sweet Dreams” ile bir neslin ruhunu yansıtmada ve kendi dönüm noktasını yaratmada inanılmaz bir başarı gösterir. Beatport’ta bir numaraya yerleşmesinden sonra birçok kulübe ve Meksika’dan Rusya’ya kadar birçok festivale doğru yolu açılır.

Berlin’de bulunan Weekend, Ritter Butzke ve Magdalena gibi kulüplerdeki gösterilerinden sonra, Stereo Express, daha önce kendi hit parçalarını çalmış olan plak şirketi sahibi AKA AKA’nın imzasının olduğu, hayranlık uyandıran Burlesque Musique şovlarının bir parçası olur.

Bir remix sonra, “Cirque De L’Amour” debut albümü 2014 yazında yayınlanır. Klavye ve saksafon çalan yol arkadaşı Sakso’nun da yardımı ile LP hedonistic bir arkadaş donanması yaratır: Sakso, Timmy Shimmy, Ester Cattoir, umami veya U So Witty, tüm misafirler keyifli atmosferde biraraya gelir. Daha önceki işleri gibi, Stereo Express’in müziği muhteşem bir iz üzerinden yayılmakla kalmaz, aynı zamanda yüzünüze her daim bir gülümseme bırakan sıcak harmonileri ve etkileyici melodileri ile size büyülü bir yolculuğa çıkarır.

Stereo Express, baştan çıkaran parçaları için sadece Minimoog ya da Nordlead kullanmakla kalmayıp gitar, saksafon, piyano ve yaylıları biraraya getirerek eserlerine analog bir dokunuş da yapar. Her daim pozitif bir ruh halini yansıtarak dans pistini heyecan veren parçalarla doldurur.

Stereo Express’i dayanılmaz kılan şey korkusuz azmi ve doğru yolda olduğuna olan inancı ve bilgisidir. Bir sonraki nesli de düşünerek açtığı kendi markası olan Love Matters da müziğe olan aşkını ve bir şarkının sadece hayatınızı geliştirdiğine değil her şeyi değiştirdiğine dair inancını kanıtlar niteliktedir.

https://soundcloud.com/stereo-express

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT