Story Box

Tarihler: 01 Kasım 2009 Pazar ~ 01 Kasım 2009 Pazar - Saat: 21:00

Yer: Life Roof

Ücret: 10,00 TL

Adres: İstiklal cad. İmam Adnan Sk. No:10/5 Taksim (Mangonun Karşı Sokağı, Melek Bar yanı, Asansörle 5.Kat) Istanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 293 66 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2009 ~ Kas 1, 2009
Bir varmış, bir yokmuş, Story Box adlı bir rock/pop grubu varmış...

Ancak, bu hikayede ne ejderhalar, ne prensesler ne de büyülü kılıçlar varmış. Aslında, genelde en sevdikleri silahlar çalgı aletleriymiş. Ve bunlar beyaz ata binen yiğit kahramanlar tarafından değil, alçak gönüllü müzisyenler tarafından kullanılıyormuş.

Bu durumda, dört müzisyen var: Grup önderi, vokalist ve gitarist Charles de Bueger`dir. Son dört yıldır Türkiye`de yaşıyor ve 1998`dan beri bu ülkede sık sık turne yapıyor, bazen Story Box bazen başka gruplar ile. Diğer solist ve lead gitarda Kanada`dan gelen Rob Carter var. Charles ve Rob yıllardır Türkiye ve birçok başka ülkelerde beraber müzik yapıyor. Tecrübeli rock müzisyenler olarak Matt Misener (bas gitar, Kanadalı), Brett Calcara (davul, Amerikalı) ve Alex Edy (mızıka, Güney Afrika) grubu tamamlıyor.

Son yıllarda Türkiye`de "StoryBox" turne yapıp İstanbul`da ve Bursa`daki önemli mekanlarda ve Türkiye`de birçok kafe, amfitiyatro, üniversite ve barlarda çaldı. Ayrıca Lübnan, Azerbeycan, Kırgızistan ve Kanada`da turne yaptı. Eylül ayında son yaptığı turne Kazakistan`daydı. İlk kaydettiği EP “Pocketful of Rye” ardında, grubun yepyeni tam boy albümü “The Thing About This Road” bu turne için hazır olacak.

Grup üyeleri şimdilik İstanbul’da oturuyor. Bir Story Box konseri iyi bilinen Türk pop müziğini, yabancı şarkıları ve Story Box’a ait orijinal şarkılarının bir karışımını kapsıyor. Kullanılan diller ve parçaların stili ne olursa olsun, StoryBox geniş veya az sayıda seyirciler tarafından aynı şekilde takdir edilmektedir. StoryBox çalmayı, söylemeyi ve hikaye anlatmayı sever.

Story Box konserindeki her şarkı, bir hikayeyi anlatmasa da, birçoğu anlatır. “Çocukluğumdan beri, babamın bana hikayeler okumasından hoşlanırdım; aslında bazen onları uydururdu. İnsanları eğlendirmek için, hikayeler çok iyidir, ve müzikle ilişkilendirilirse, böylesi çok daha iyi olur.” Story Box’un bestecisi, Charles böyle diyor.

Bilete 1 yerli içki dahildir.
18 yaş sınırı vardır.
Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
Organizasyon şirketi bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT