Stuart McCallum, 123

Tarihler: 16 Aralık 2012 Pazar ~ 16 Aralık 2012 Pazar 14:30

Yer: Tamirane santralistanbul

Ücret: 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Tamirane gişe

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2/8 Haliç Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 311 73 09 - 0530 325 87 87

Web: http://http://www.tamirane.com

E Posta: info@tamirane.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2012 ~ Ara 16, 2012

Müzikseverleri Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında uluslararası caz ustalarıyla Tamirane’de buluşturan, telaştan ve sıkışıklıktan uzak “Pazar Konserleri” serisi, 16 Aralık Pazar akşamüstü gerçekleşecek iki müzikalitesi yüksek konserle devam ediyor. Geçen yıllarda Tamirane’de konserler veren The Cinematic Orchestra’nın da üyesi olan virtüöz gitarist ve besteci StuartMcCallum, son albümü “Distilled”in turnesi çerçevesinde bir kez daha müzikseverlerle Tamirane’de buluşuyor. “Distilled” albümü, TheGuardian’da çıkan bir yorumda; “Cinematic Orchestra ve Brian Eno’nun müziğini ve Miles Davis’in In a Silent Way hislerini taşıyan” çok özel bir albüm olarak nitelendirildi. İngiliz alternatif caz sahnesinin önemli isimlerinden StuartMcCallum’a, uluslararası müzik dünyasında efsane bir davulcu olan Luke Flowers ve kontrbasta Peter Turner eşlik edecek.

Stilize ve özgün müziğin İstanbul’daki önemli temsilcilerinden biri olan 123 ise, günün açılışını yapacak ve kendi albümlerinden besteleriyle sahne alacaklar. 123 ve StuartMcCallum’ın peş peşe sahne alacağı bugünü, The Cinematic Orchestra ve alternatif caz sevenlerin kaçırmamasını tavsiye ediyoruz.

StuartMcCallum’ın gitarının şahsına münhasır semavi tınısı 2004’den bu yana The Cinematic Orchestra’nın müziklerinin merkezinde yer alıyor. StuartMcCallum, The Cinematic Orchestra ile dünyanın her yerinde performans sergilemenin yanı sıra, grubun “MaFleur” ve “Live at TheRoyal Albert Hall” albümlerinin ve grubun London Metropolitan Orchestra ile Disney yapımı “TheCrimson Wing” için bestelediği film müziğinin bestelerine katkı getirdi. Radiohead’in “Exit Music for a Film” adlı bestesine remix yapan StuartMcCallum’ın, John Surman, Kenny Wheeler, Michael Gibbs, Tim Garland ve Laurent De Wilde gibi uluslararası caz dünyasının önemli isimleriyle çalışmaları bulunuyor.

3. stüdyo albümü “Distilled” (2011, Naim Label) ise, StuartMcCallum’in caz ve “electronica”yı etkileyici melodilerle bir araya getirdiği tarzının gerçek bir mihenk taşı…  JamieCullum’in “Cok iyi bir gitarist, herkesin izleyip desteklemesi gereken bir yetenek”, BBC Radio 3 programcılarından Jez Nelson’in ise “Basit ve hipnotize edici müziğiyle seyirciyi kendisine kitlemeyi başarıyor... StuartMcCallum,az’ın daha çok olduğuna dair yaşayan bir örnek” olarak tarif ettiği StuartMcCallum, uluslararası müzik dünyasında adını çokça duyacağımız bir isim.

123'ü "aksel" ve "arve" karakterlerini yaratıp onların hikayelerini kitaplı CD'lerde buluşturan grup olarak tanıdık.  Bu iki albüm arası daha elektronik bir deneme olan "stereo love" ve en son 2012'nin Ocak ayında yayınladıkları bol vokalli "Lara" ile grup 3 yıla 4 albüm sığdırdı.

14:30: Kapı Açılış
15:30: 123 
17:00: StuartMcCallum

www.123theband.com
http://www.tamirane.com
http://twitter.com/Tamirane?
http://www.facebook.com/tamiraneofficial


- Sınırlı sayıda avantajlı biletler 35 TL
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses kayıt cihazı vb. sokmak kesinlikle yasaktır.
- Etkinlik ayaktadır.- Organizasyon şirketi etkinlik günü uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketi konser sırasında gürültü yaparak konserin düzgün bir şekilde izlenmesine mani olan kişileri etkinlik mekanından çıkarma hakkına sahiptir.
- Extragenç Banka Kartı, Extragenç Kredi Kartı ve Garanti Bonus Card kartlarıyla Biletix Perakende Satış Noktaları veya etkinlik günü Tamirane'den satın alınan biletlerde %10 indirim uygulanır. Kart başına 2 bilet satın alınabilir.?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT